Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Miten luopua yritystoiminnasta hallitusti ja turvallisesti - löydänkö seuraajan?

Miten luopua yritystoiminnasta hallitusti ja turvallisesti - löydänkö seuraajan?

Aika

28.10.2021 | 8:30 - 10:00

Paikka

Assi Vapaudenaukio sekä etänä

Hinta

Maksuton
Koulutus

Tule kuulemaan, mitä toimenpiteitä juridiikan ja taloushallinnon osalta on huomioitava valmistautuessa yrityksen sukupolvenvaihdokseen tai yrityskauppaan. Entä jos en löydäkään toiminnalle jatkajaa, miten silloin hallitusti lopetan yritystoiminnan?

Markku Lindblad Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy:stä kertoo mitä ja milloin on tarpeen tehdä, että yritys on siirrettävissä seuraajalle tai lopetettavissa ja millaisia eri vaihtoehtoja yrityksestä luopumisessa tai toiminnan lopettamisessa on. Mikä on luopuvan yrittäjän rooli muutoksessa ja mistä on vähintään huolehdittava?

Tuija Junni Oy Tuokko Ltd:stä kertoo mitä tulee huomioida kirjanpidossa ja taseessa olevien erien ja omaisuuden arvottamisessa ja käsittelyssä, jotta omistuksen siirtymä tai liiketoiminnan lopettaminen voidaan tehdä hallitusti. Miten vältän riskit ja ikävät yllätykset vaikkapa verotuksessa luopuessani yritystoiminnasta?

Yritystoiminnasta luopuvien lisäksi tämä koulutus sopii hyvin sinulle, joka suunnittelet yritystoiminnan aloittamista tai kasvattamista hankkimalla toimivan yrityksen. Tulisiko hankinta tehdä liiketoimintakaupalla vai ostamalla koko yritys ja mitä vaihtoehtoja näille menettelytavoille on sekä mitkä ovat eri tapojen keskeiset erot lopputuloksen osalta?

Tilaisuuteen voit tulla paikan päälle kuulemaan ja verkostoitumaan tai voit osallistua etänä.

Tilaisuus on maksuton, tarjolla on aamupalaa. Ilmoittautumiset ennakkoon sivun oikean laidan linkin kautta.