Etusivu > Asiasanat

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

positiivisia

Lakeuden Puhdistuspalvelut Oy vaihtoi omistajaa toukokuun alussa. Juhani ja Anja Seppälän 1982 perustama yritys siirtyi jurvalaisen yrittäjän Mikael Hannulan omistukseen.
Neljän ammattitaitoisen, nuoren naisen tiimi päästää luovuuden valloilleen Kaarretiellä Nurmon Hyllykalliolla. Parturi-kampaamo Salon Maria voisi nimittää nykyään itseään kauneussalongiksi, koska palveluvalikoimassa on palveluja perinteisestä hiustenleikkuusta ripsipidennyksiin, meikkaukseen ja intialaiseen päähierontaan.
Yksinyrittäjä Kirsi Raunion Seinäjoen keskustassa toimiva hammaslaboratorio on nyt vajaan 10 suomalaisen hammaslaboratorion joukossa, joka saa käyttää Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-alkuperämerkkiä. Hammaslaboratorio Kirsident Oy sai alkuperämerkin yrityksen tuotteelle. Saavutus on toistaiseksi alan ainoa Etelä-Pohjanmaalla.
Huhtikuun alussa aloitti Seinäjoella toimintansa Suomen Takuuvuokra Oy, jonka nokkamiehenä toimii lapualainen Antti Mäki. – Idean isä on yrityksen hallituksen puheenjohtaja Antti Rantala, joka heitti ajatuksen ilmaan jo kahdeksan vuotta sitten, mutta vielä silloin oli paljon muita kiireitä ja rima liian korkealla hypätä päivätyöstä yrittäjäksi. Mutta juuri nyt kaikki tuntuu menneen oikein, tuore yrittäjä Mäki toteaa.