Yrityskummitoiminta | Yrittajat.fi

Etsi

Yrityskummitoiminta

 

Haluaisitko luotettavan keskustelukumppanin yritystoimintasi haasteiden selvittämiseksi?

Yrityskummin toiminta perustuu luottamukseen. Yrityskummi on yrittäjän keskustelukumppani ja sparraaja ideoiden kehittelyssä ja niiden viemiseksi eteenpäin. Lisäksi verkostoituminen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen läpikäyminen ovat osa yrityskummin työkalupakkia. Maanlaajuinen yrityskummiverkosto aloitti toimintansa 1994 ja pitää sisällään jo yli tuhat yrityselämää tuntevaa ammattilaista. Kuten kummitoimintaan kuuluu, myös yrityskummitoiminta on maksutonta ja siitä on karsittu pois byrokratia ja turhat muodollisuudet. Näin säästetään aikaa ja vaivaa, ja päästään panemaan toimeksi.

Erityisesti pienten ja yksinyrittäjien ammatillinen osaaminen kehittyy yrityskummin avulla. Kehitys näkyy yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kasvussa.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on koordinoinut alueen yrityskummitoimintaa syksystä 2013 lähtien ja mukana toiminnassa alueellamme on yli kuusikymmentä yrityskummia.

Yrityskummitoiminnan koordinaatiosta alueellamme vastaa omistajanvaihdosasiantuntija Sari Koskela ja yhteyskummina vuoden 2016 alusta on toiminut Lasse Anttila tai p. 0400-866 549. Ota yhteyttä!

Lue lisää aiheesta: Suomen Yrityskummit

Sari Koskela

Omistajanvaihdosasiantuntija

Organisaatio

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

Yhteystiedot

Omistajanvaihdokset
Yrityskummitoiminta