Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille: Neuvontapalvelut ja jäsenedut

On monia syitä, miksi kannattaa olla Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsen. Jäsenyritysten enemmistö liittyy jäseneksi edunvalvonnan vuoksi. Toinen tärkeä syy ovat järjestön tarjoamat neuvontapalvelut, joita myös käytetään paljon. Jäsenistämme jopa 96 prosenttia on valmis suosittelemaan jäsenyyttä muillekin.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on pienten ja keskikokoisten yritysten etu- ja palvelujärjestö. Tehtävämme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä sekä kehittää alueemme yrittäjämyönteistä ilmapiiriä.

Yrittäjän ääni kuuluu päätöksenteon kaikilla  tasoilla. Vaikuttamisen välineenä on kolmiportainen
järjestörakenne: kotikunnan yrittäjäyhdistys, aluejärjestö Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ja keskusjärjestö Suomen Yrittäjät, yhdessä toimialajärjestöjen kanssa.

Vaikuttamisen lisäksi käytössäsi ovat monipuoliset jäsenpalvelut, kuten lakineuvonta, jäsentiedotus,
koulutus ja verkkopalvelut, sekä yhteistyökumppanien tarjoamat jäsenedut. Alueemme tarjontaan voit tutustua sivun vasemman laidan linkeistä, valtakunnallisiin etuihin Suomen Yrittäjien jäsenetusivuilta.

SOKOS HOTELS/LAKEUS & TALRIIKKI: aamiaisetu

Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakunan ravintola Talriikki, Seinäjoki

Aamiainen noutopöydästä edulliseen hintaan 9,00 € /hlö (norm. 14,80 €). Jäsenedun saa jäsenkorttia esittämällä.

ELISA: viestintäetu

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Alennusta saat muun muassa matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja pilvipalveluista kuten Toimisto 365 –palvelustamme. (Esimerkiksi Elisa Boxi –liittymästä etusi on jopa 60€ vuodessa.) Tutustu kaikkiin etuihisi osoitteessa www.elisa.fi/yedut. 

Henkilökohtaista palvelua saat varaamalla ajan paikalliseen Yrityspisteeseemme osoitteesta www.elisa.fi/ajanvaraus tai soittamalla Yritysasiakaspalveluumme p. 010 80 8088*.

Verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Verkkokaupastamme saat myös laitteet korottomalla kuukausimaksulla osoitteessa yrityksille.elisa.fi/.

* Puheluhinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv. 24 %).

VR: junalippuetu

Jäsenyrittäjät voivat ostaa kaikki VR:n kaukoliikenteen junaliput kauttamme. Voit tilata yksittäisiä matkoja kaikille matkaväleille koko Suomen alueella.

Lippuvalikoimaan kuuluvat sarjalippujen lisäksi myös säästöliput ja vaikkapa perheesi tarvitsemat opiskelijaliput ja eläkeläisliput.Voit hyödyntää VR:n tarjoukset myös meidän kauttamme tilaamissasi lipuissa.

Laskun lipuista toimitamme pääsääntöisesti yhdessä lipun kanssa. Matkalipun hintaan lisätään toimitusmaksu 2 euroa.

Tilausta tehdessäsi ilmoita:

- matkustuspäivä ja aika, yhteysväli, matkustajien lukumäärä, yrityksen nimi, sähköpostiosoitteesi sekä lipun tyyppi (eco, extra, opiskelija tms. muu alennuslippu)- tarvittaessa etsimme aikatauluusi sopivan junan

Toimitamme lippuja arkisin klo 9-16 välisenä aikana.  Voit tehdä tilauksesi sähköpostilla   tai soittamalla numeroon 06 420 5000. Lippuja voi tilata myös tekstiviestillä tai whatsapp-viestillä numerosta 046 921 1694.

Jäsenetuhintaiset sarjaliput seuraaville matkustusväleille:

Seinäjoki-Helsinkieko           27,90 eur /kplekstra      36,20 eur/kpl

Seinäjoki-Helsinki lentoasemaeko           30,40 eur/kpl

Seinäjoki-Tampereeko           15,30 eur/kpl

Kauhava-Helsinkieko           34,40 eur/kpl

 

Kehärata – uusi raideyhteys lentoasemalle

Kehäradan liikenne alkoi 1. heinäkuuta 2015.

Kaukoliikenteen matkustajat pohjoisesta ja idästä vaihtavat junaa Tikkurilan uudessa matkakeskuksessa ja pääsevät sen jälkeen junalla lentoasemalle 8 minuutissa.Kehärataa liikennöidään I- ja P-junilla. Tikkurilan ja Lentoaseman välillä on ainoastaan kaksi asemaa. I- ja P-junat pysähtyvät kaikilla reitin varrella asemilla.

Kulku lentoasemalle

Lentoaseman asema on 45 metriä maanpinnan alapuolella sijaitseva tunneliasema. Lentokentän asemalta on lyhyt kävelymatka kumpaankin terminaaliin. Aseman kummassakin päässä on kolme liukuportaikkoa ja kaksi suurta hissiä, joilla pääsee kahdelle eri uloskäynnille. Asemalta on lyhyt kävelymatka lentoaseman terminaaleihin 1 ja 2 niiden välistä yhdyskäytävää pitkin.

Jos lippu jää käyttämättä

Emme lunasta meiltä ostettuja, käyttämättömiä junalippuja takaisin. Emme myöskään hyvitä junalippuja, joiden voimassaoloaika on päättynyt.

KUORTANEEN URHEILUOPISTO: hyvinvointikartoitusetu

Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja henkilökohtainen palautekeskustelu 45 min Seinäjoella 170 euroa, normaalihinta 270 euroa.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja palautekeskustelu puhelimessa 45 min 120 euroa, normaalihinta 155 euroa.

Varaukset myyntipalvelusta 06-5166 202 tai 06-5166 600

HAUTAMÄKI TRAINING: Alennus mentaalivalmennuksesta

Hautamäki Training Oy antaa 10 % alennuksen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille hyvinvointivalmennuksesta (mentaalivalmennuksesta).Varaa aika numerosta 040 149 5157.

www.hautamakitraining.fi

DEVELOP TRAINING: kahden tunnin keskustelu liiketoiminnan kehittämisestä maksutta

Jäsenetu (arvo 400 euroa) on yrityksille, joilla on idea yrityksen liiketoiminnan uudistamisesta tai laajentamisesta, uusista tuotteista tai palveluista, uusista toimintatavoista,toimintatapojen tai organisaation kehittämisestä.

Jäsenetuun kuuluu kahden tunnin käytännönläheinen keskustelu yrityksen edustajan kanssa.

idean arviointi suhteessa markkinoihin ja yrityksen resursseihinidean rahoitusmahdollisuuksien arviointisuositukset jatkotoimistalyhyt raportointi edellä mainituista asioista sähköpostillapuhelinkeskustelu johtopäätösten läpikäymiseksi

https://www.developtrain.fi/

NORDEA: pankkipalveluetu

Jäsenetu uusille asiakkaille:

Yrityksen e-starttipaketti (12 kk ajan) 11 e/kk uusille Nordean asiakkailleTrade Portal  Trade club Nordea Trade Portal vauhtia yrityksen kansainvälistymiseenVetoapua yrityksesi kasvuun ja verkostoitumiseen Start Up  Growth -kasvuyritysyksiköstä

Starttipaketti sisältää seuraavat palvelut:

Yrityksen tiliBusiness Visa Debit-korttiKonekielinen tiliote (vko tai kk)Yrityksen classic verkkopankki:- liittymämaksu, tilin tapahtumakyselyMaksut yrityksen verkkopankilla euroina eurotililtä- eurotilille Nordea Suomeen- eurotilille toiseen kotimaiseen rahalaitokseen- toiseen rahalaitokseen euromaksualueella **)e-laskujen lähetys ja vastaanotto yrityksen verkkopankilla:- kuukausittaiset perusmaksutSaapuvat euromaksut eurotilille, max 30 tapahtumaa/kk)- Nordean Suomen eurotililtä eurotilille saapuva maksu- toisesta kotimaisesta rahalaitoksesta euroina eurotilille saapuva maksu- toisesta rahalaitoksesta euromaksualueelta eurotilille saapuva maksu **)Maksujen ohjaus

 

*) Maksuttomuus ei koske EU-maksua**) Maksutoimeksiannon ja saapuvan maksun sisältö on yhtenäisen euromaksualueen (SEPA) sääntöjen mukainen

 

www.nordea.fi

ETELÄ-POHJANMAAN OSUUSPANKKI: pankkipalveluetu

Aloittavan yrityksen (yrityksen rekisteröinnistä alle vuosi, yleisimmät yhtiömuodot + ammatinharjoittajat) perusmaksuliikepalvelut + rahahuollon palvelut -30 % alennuksella vuodeksi.

Ota yhteyttä: etela-pohjanmaan(at)op.fi tai puh. 0100 05151. 

PERINTÄRITARI: perintäetu

Ennaltaehkäise perintä ja hyödynnä luottoanalyysimme

Perintäritari Oy tarjoaa Etelä-Pohjanmaan yrittäjille jäsenetuna 30min luottoanalyysin sekä ensimmäisen perintätoimeksiannon maksutta. Perintäritari on erikoistunut pienten yritysten yrityssaatavien perintään sekä luotonhallinnan parantamiseen. Toiminta on arvopohjaista, vastuullista, avointa ja läpinäkyvää.

Hinnoittelu on riskitöntä: mikäli Perintäritari ei toimissa onnistu mitään kulua ei muodostu. Onnistumisista veloitetaan toimeksiantajalta kotisivuilta löytyvän laskurin mukainen palkkio. Velalliskulut ovat maksimissaan 10% kokonaissaatavan suuruudesta.

Lisää hinnoittelusta: https://perintaritari.com/hinnasto/

Ehdot jäsenedulle:

yritys voi käyttää edun vain yhden kerran vuonna 2018yksi perintä / yrityssekä velkoja että velallinen ovat yrityksiäkoskee vain vapaaehtoista perintää (ei oikeudellista perintää)

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jussi Saarijärvi 044 588 3969

LAIHIAN LAKI: perintäetu

Vältä luottotappiot. Maksimoi tulos.

Laihian Laki Oy tarjoaa Etelä-Pohjanmaan yrittäjien jäsenille perintäprovisiosta -10% alennuksen. Perintätoimisto käyttää kaikkia hyvän perintätavan mukaisia perintäkeinoja saatavasi kotiuttamiseksi ja toimistosta löytyy perintä- ja lakialan ammattilaiset saman katon alta.

Laihian Laki Oy hoitaa puolestasi kaikki perinnän toimenpiteet kuten kirje- puhelin- ja sähköpostiperinnän, maksuneuvottelut ja -sopimukset, haaste- ja ulosottohakemukset sekä jälkiperinnän. Perintätoimisto maksaa kaikki em. toimenpiteistä aiheutuvat kulut itse ja perii ne velalliselta. Mikäli kuluja ei saada perittyä velalliselta, ne jäävät perintätoimiston tappioksi.

Kun rahat saadaan perittyä sinulle, maksat palkkion, josta jäsenille myönnetään -10% alennus. Palkkio riippuu peritystä määrästä, provisiotaulukko alla.

Mikäli perintä ei onnistu, lasku sinulle 0 euroa.

Hinnasto

Onnistuneesta perinnästä veloitetaan peritystä euromäärästä toimeksiannoittain seuraavan taulukon mukaisesti:

Kiperä tilanne erääntyneen laskun kanssa? Ei hätää. Jäsenenä saat perintäneuvonnan puhelimitse maksutta. Muistathan kertoa jäsennumerosi.

Yhteystiedot: Laihian Laki Oy 06-477 0888, laihian.laki(@)laihian-laki.fi, www.laihian-laki.fi

Laskutuspalveluetu

 

 

Jäsenyrityksillä on nyt mahdollisuus ulkoistaa laskutus muutamassa minuutissa. Laihian Laki Oy:n laskutuspalvelu Voissi tarjoaa jäsenyrityksille -10% alennuksen laskujen lähetyskuluista.

 

Voissin avulla jäsenyritys voi keskittyä ydintoimintaansa ja varmistaa, että saatavien hallinta on ammattilaisten hoidossa. Voissi lähettää laskut, hoitaa maksumuistutusten lähetykset sekä tekee myyntikirjanpidon valmiiksi jäsenyrityksen puolesta. Ilmoita jäsennumerosi sähköpostitse info(@)voissi.fi

 

Hinnasto:

Kirjelasku 1,70e/kpl

Verkkolasku 1,40e/kpl

Sähköpostilasku 1,00e/kpl (ei kuukausi, vuosi, tms. maksuja)

Laskutuspalvelu Voississa laskun lähetyskulut - 10 %.

 

Yhteystiedot: Voissi-tiimi,    p. 06-477 0808

ENERLO - ENERGIAKESKUS: sähkön ryhmähankintaetu

Milloin olet viimeksi tarkastanut sähkön siirtolaskun summaa? Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille sen tekee maksutta Enerlo-Energiakeskus. Lisäksi saat huomattavaa etua sähkölaskun summassa EPY-Sähköpoolin eli sähkön ryhmähankintaedun kautta.

Sähkön hankintapalveluun sisältyy: sähkökäyttötietojen hankinta sähköyhtiöltä valtakirjalla; kilpailuttamisen jälkeen sopimusehdotuksen esittely; halutessa lisävuosien kilpailuttaminen voimassa olevaan sopimukseen; sopimushinnan kiinnittäminen mahdollisimman edulliseen aikaan; sopimusten valvonta ja sähkömarkkinoiden hintakehityksen seuranta; sähkön siirtolaskun tarkastelu ja ehdotus kustannusten alennusmahdollisuuksista.

Kilpailutuspalvelun avulla voi saavuttaa moninkertaisen säästön.

Lisää tietoa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n sähkökaupan asiantuntijoilta:

ENERLO – ENERGIAKESKUS

Risto Kananoja ja Tapani Mäkelä 050-466 2233

www.enerlo.fi

LÄHITAPIOLA: vakuutusetu

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa tarjoaa Älyhenkivakuutuksen ostaville Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille maksuttoman Firstbeat Hyvinvointianalyysin.

Kari Niemelä
liiketoimintajohtaja
Puh. 040 650 1644

ILKKA-POHJALAINEN