Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjäteatteri Evita 8.10.2020

PERUTTU: Yrittäjäteatteri - Evita

PERUTTU: Yrittäjäteatteri - Evita

Aika

8.10.2020 | 18:00 - 22:15

Paikka

Seinäjoen kaupunginteatteri

Hinta

45,00
Vapaa-aika

Yrittäjäteatteri on peruttu 

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien työvaliokunta päätti kokouksessaan perjantaina 7.8.2020 isojen jäsentapahtumien perumisesta. Syynä perumiseen on vallitseva koronaepidemiatilanne. Emme halua vaarantaa alueemme yritysten toimintaa kokoamalla jäsenyrittäjiämme saman katon alle.

Voimavaroja keskitetään isojen tapahtumien sijaan yritysten neuvontapalveluihin sekä jäsenyrittäjille verkon kautta järjestettäviin koulutuksiin ja tapahtumiin. 

Yrittäjäteatteri torstaina 8.10.2020

Evita - musikaali naisesta, joka oli rakastettu ja vihattu, palvottu ja solvattu - todempana kuin koskaan Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä!

Torstaina 8.10.2020 Seinäjoen kaupunginteatterin Evita-näytös on varattu kokonaan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille. 

Tervetuloa mukaan! 

Jäsenhinta 45,00 euroa sisältää iltapalan ja yrittäjäpaneelin.

Kurkista näytöksen lyhyt esittelyfilmi tästä

***************************************************************

Seuraamme tarkasti viranomaisohjeistuksia koronatilanteeseen liittyen. 1.6.2020 alkaen maksimissaan 500 hengen tilaisuuksien järjestäminen on sallittua. Yrittäjäteatteriin on varattu 400 paikkaa. Ravintolapalvelujen osalta seuraamme tilannetta.

Ilmoittautuminen on sitova.  Mikäli esityspäivä muuttuu, lippu on käytettävissä uuteen näytökseen ilman lisäveloitusta. Mikäli tapahtuma perutaan poikkeusolojen vuoksi, teemme rahapalautuksen.

 

Yhteistyössä: