Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien leffailta: PERUNA

Yrittäjien leffailta: PERUNA

Aika

14.10.2021 | 18:00

Paikka

Kino Kyntäjä, Alavus

Hinta

Jäsenille maksuton

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenilleen tarjoamaan elokuvailtaan katsomaan PERUNA-elokuva!

Torstaina 14.10.2021 klo 18.00 alkaen Yrittäjien elokuvailtaa vietetään seitsemässä yrittäjävetoisessa elokuvateatterissa ympäri maakuntaamme; Alavudella, Kauhajoella, Kauhavalla, Kurikassa, Lapualla, Ylistarossa ja Ähtärissä.

Peruna on elokuva startup-yrittäjästä, joka yrittää lanseerata perunaa Suomeen 1600-luvulla, aikana jolloin kansa syö naurista.

"Kasvuyritysmaailman ja keskiajan yhdistävä Peruna on niin älytön komedia, että siinä on aineksia kulttileffaksi – Lopussa katsomossa tekee mieli tuulettaa. Peruna on rohkea kotimainen komedia, joka yhdistää keskiajan ja kasvuyritysmaailman. Siinä on ainesta startup-skenen kulttileffaksi."
HS 12.8. elokuva-arvostelu

Leffailtaan ovat tervetulleita kaikki Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenet ja lisäksi voit ottaa mukaasi yrittäjäystäväsi, joka ei vielä ole jäsen. 

Mikäli yrityksestänne osallistuu leffailtaan useampi kuin yksi jäsenyrittäjä tai tuot yrittäjäystäväsi leffailtaan, täyttäkää jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautumislomake. Näin jokainen osallistuja saa oman pääsylipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn.

ILMOITTAUDU MUKAAN PIKIMMITEN, SILLÄ PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

Yrittäjien leffaillassa yhteistyössä ELISA