Etsi

Petri Jykylä Maakunnallinen nuori yrittäjä 2016

Petri Jykylä (ForestVital Oy) Ähtäristä on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Maakunnallinen Nuori Yrittäjä 2016. Yrittäjien aluejärjestö jakoi palkinnon kevätkokouksessaan 12.4.2016 Seinäjoen Teknologiakeskus Framissa.

ForestVital Oy on perustettu 2008, Petri Jykylä (28) siirtyi yrityksen pääomistajaksi 2010 ja toimitusjohtajaksi 2011. Yrityksen päätoimiala on metsänlannoituspalvelut. Yritys järjestää tuhkan ja kemiallisten lannoitteiden maa- ja lentolevityksiä kokonaispalveluna metsäorganisaatioille ja metsänhoitoyhdistyksille. Yrityksen toimintamalli on laajojen palvelukokonaisuuksien hallinta isolla maantieteellisellä alueella.

ForestVital Oy on tuonut uudenlaisen toimintamallin perinteiselle alalle ja aktiivisen markkinoinnin ansioista liikevaihto on kovassa kasvussa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli n. 2 miljoonaa euroa. Yritys työllistää omistajien lisäksi laajan alihankkijoiden verkoston.

- Nuorena yrittäjänä tuntuu hienolta saada tällainen tunnustus kollegoilta. Oma työ on huomattu, vaikka toimimme alalla, joka ei ole suuren yleisön tiedossa, Jykylä kiitti puheessaan.