Etsi

Taitaja 2016-kisoissa 10.-12.5. yrittäjyys esillä

Ammattitaidon SM-kilpailu, Taitaja2016-tapahtuma lähestyy. 10.–12.5. näkyvät sekä yrittäjät että yrittäjyys näkyvät monella tavalla tapahtumassa, johon odotetaan 40 000 kävijää.

Yrittäjyys-lajissa kilpaillaan kolmihenkisin joukkuein. Lajin tuomareina toimivat mm. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi, varapuheenjohtaja Jani Takamaa sekä nuoret yrittäjät Salla Hemminki ja Hermanni Takala. Lajin yritysyhteistyökumppaneita ovat Suomen Yrittäjät, Seamk ja Isku.

Yrittäjyys-lajin odotetaankin herättävän mielenkiintoa. -Lajia on muutettu toiminnallisemmaksi. Perinteisten kannattavuuslaskelmien sijaan nyt kehitetään yritysideaa asiakkaiden tarpeiden perusteella, kertoo lajivastaava Tiina Jokela-Lyly Sedusta. Lajin tuntumassa Seinäjoki Areenassa on esiintymislava, jossa joukkueet esittelevät ratkaisuja tuomareille ja yleisölle parin tunnin välein.

Taitajat framille -seminaari

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät osallistuu Taitajat framilla -seminaarin toteuttamiseen. Se  tarjoaa monipuolisen kattauksen asiantuntijuutta yrittäjyydestä, osaamisperusteisuudesta ja elinikäisestä oppimisesta tulevaisuusnäkökulman huomioiden. Seminaari on osallistujille maksuton.

Areenassa ammattitorilla Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät on yleisön tavoitettavissa Elinvoimaa-teeman mukaisella osastolla.  

Lisätietoa Taitaja2016-tapahtumasta: www.taitaja2016.fi