Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lakeuden Lattia Oy toiminnassa 50 vuotta

Lattianpäällystys- ja pinnoitusurakointiin erikoistunut Lakeuden Lattia Oy juhli viisikymmenvuotista taivaltaan 6.5.

Pasi ja Raija Rautiaisen 1966 Seinäjoelle perustaman yrityksen omistus siirtyi 2003 perheen pojalle Jim Rautiaiselle, joka toimii nykyään yrityksen toimitusjohtajana. Tiiviisti yrityksen pyörittämisessä mukana on myös vaimo Anne.  Yritys työllistää 8-10 työntekijää. – Meillä on paljon pitkäaikaisia ja hyviä työntekijöitä, joita haluamme palkita yrityksen syntymäpäiväjuhlallisuuksien yhteydessä.  Arvokkaimmilla merkeillä, yrittäjän timanttiristillä muistetaan Pasi Rautiaista ja timanttiristillä eläkkeelle siirtyvää Pekka Unkeria yli 45 vuotta kestäneestä työsuhteesta, Jim Rautiainen kertoo.


Lakeuden Lattia urakoi lattiapäällysteitä ja teollisuuspinnoitteita mm. elintarvike-, suurtalouskeittiö-, konepaja- ja tuotantotiloihin lähimaakunnissa. Urheilupinnoitteita tehdään koko maassa liikuntasaleihin, monitoimihalleihin, juoksuradoille ja kuntosaleille. - Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti julkisen sektorin tahot ja rakennusliikkeet, Jim Rautiainen kertoo.


Lakeuden Lattia Oy:n liikevaihto on n. 1,7 miljoonaa euroa vuodessa. – Yrityksemme on tällä hetkellä juuri sen kokoinen, että pystymme toimimaan joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan ja toisaalta tyhjäkäyntiä ei ole lainkaan. Ammattitaitoiset työntekijät ja monipuolinen osaaminen ovat valttia tarjouskilpailussa, Rautiaiset kertovat.