Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

POSITIIVISIA UUTISIA: Salon Mariassa luodaan uutta ja luksusta

Neljän ammattitaitoisen, nuoren naisen tiimi päästää luovuuden valloilleen Kaarretiellä Nurmon Hyllykalliolla. Parturi-kampaamo Salon Maria voisi nimittää nykyään itseään kauneussalongiksi, koska palveluvalikoimassa on palveluja perinteisestä hiustenleikkuusta ripsipidennyksiin, meikkaukseen ja intialaiseen päähierontaan.

Salon Marian yrittäjänä kolmannessa polvessa aloitti yli viisi vuotta sitten Mari Salonen. Aikaisemmin Salon Maria oli perinteinen parturi-kampaamo, mutta omistajanvaihdoksen myötä yritys uudistui ja valikoima monipuolistui. Nykyään Salon Marian palveluja tarjoavat parturi-kampaaja, meikkaaja ja ripsiteknikko Mari Salosen ohella ”rock-henkisiä kokonaisuuksia” tekevä parturi-kampaaja Maarit Hietala, virolaissyntyinen ripsiteknikko Linda Kiis sekä parturi-kampaaja ja meikkaaja-maskeeraaja Emmi Lehtovaara. Kaikki neljä toimivat itsenäisinä yrittäjinä. Mari Salonen palaa hoitovapaalta tulevana kesänä.  

Paitsi ammattitaidolla Salon Maria haluaa palvella asiakkaita rennolla fiiliksellä, jolloin asiakkaan ei tarvitse jännittää. Hotelli Fooningin rakennuksessa sijaitsevaan toimitilaan on helppo tulla, ja pihassa on ilmaista parkkitilaa.

– Meissä on luovaa hulluutta emmekä kangistu kaavoihin, vaikka leikkaamme asiakkaiden hiukset heidän niin halutessaan myös perinteisellä tavalla. Ja uskomme, että meillä hyvä henki sekä samaan hiileen puhaltaminen näkyy.

Tänä keväänä hiusten värjäystekniikoista käytetään usein ”pehmeän liukuvärjäyksen” balayage-tekniikkaa.  Pastellivärien paluu kevääseen ei puolestaan liene yllätys kenellekään.

– Hiuksiin halutaan nyt joko luonnollisuutta tai sitten tosi räikeitä värejä. Rohkeutta alkaa löytymään kaikenikäisiltä asiakkailta, toteavat Maarit Hietala ja Emmi Lehtovaara. Vaikka esimerkiksi sosiaalinen media on tulvillaan trendivärejä ja hiusmalleja, luovat kuluttajat Maaritin mukaan lopulta trendit itse.

Joustavat aukioloajat ovat Salon Marialle itsestäänselvyys. Luksusta arkeen halutaan tarjota silloin, kun se asiakkaalle itselle parhaiten sopii. Sopivimman ajan voi valita vaikka nettiajanvarauksesta, joka Salon Mariassa on ollut käytössä puolisen vuotta.