Etsi

Yrittäjien liikuntatreffeillä ei ollut tekemisestä puutetta

Yrittäjät kokoontuivat kuudetta kertaa liikunnallisille treffeille Kuortaneen Urheiluopiston maastoon toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Paikalla oli lähes satapäinen yrittäjäjoukko. Lajeja oli laidasta laitaan ja hieno sää suosi erityisesti ulkolajien parissa päiväänsä viettäneitä.

Kuortaneen Urheiluopiston mahdollisuudet tarjosivat taas yrittäjille perheineen monenlaista tekemistä ja useimmat käyttivätkin keväisen päivän lasten ehdoilla ja yhdessä tekemisestä nauttien.

Ilmajoelta mukaan oli lähtenyt Masa Paavola ensimmäistä kertaa ja näytti ulkokiipeilyssä mallia muille paikalla olleille. - Hauska päivä ja mahdollisuus kokeilla lajeja, joita ei muuten tulisi testattua, kuten tätä kiipeilyä ja melontaa, Paavola sanoi.

Isostakyröstä treffeille oli tullut Maunukselan perhe jo kolmatta kertaa.  - Tänne on tosi kiva tulla perheellä viettämään päivää ja erityisen mukavaa on, kun lajivalikoima uudistuu ja pääsee testaamaan aina uusia juttuja. Pickleball oli aivan uusi tuttavuus ja tarkkuutta testaamme tänä vuonna jousiammunnassa, Outi-äiti kertoi.

Liikuntatreffit on jäsentapahtumistamme tarkoitettu nime nomaan koko perheen yhteiseen ajanviettoon ja rentoutumiseen. Ilahduttavaa, että paikalla oli näinkin paljon väkeä, vaikka ajankohta tänä vuonna osuikin monien valmistumisjuhlien kanssa päällekkäin.