Etsi

Emergency banner

Järjestö

Jyrki Mäkynen halutaan jatkamaan

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien työvaliokunta ehdottaa Jyrki Mäkystä toiselle kaksivuotiskaudelle Suomen Yrittäjien puheenjohtajan tehtävään.

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja valitaan Valtakunnallisten yrittäjäpäivien yhteydessä pidettävässä liittokokouksessa Vaasassa 7.10.2016. Jyrki Mäkynen on toiminut Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana syksystä 2010 ja puheenjohtajana syksystä 2014 lähtien.

Jyrki Mäkynen omistaa Oy HM Profiili Ab:n ja yrittäjäuraa on yli 20 vuotta. Hänellä on laajat yhteiskunnalliset verkostot, monipuolinen osaaminen, vahva järjestön osaaminen ja sataprosenttinen sitoutuminen. Mäkynen teki vakuuttavaa työtä ensimmäisen puheenjohtajuuskautensa aikana perustelee Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien työvaliokunta ehdotustaan.

- Haluan edelleen tarjota suomalaisten yrittäjien käyttöön koko osaamiseni ja kokemukseni Suomen Yrittäjien puheenjohtajana. Kannattavan yrittämisen mahdollistaminen ja siihen kannustaminen eri keinoin ovat koko Suomen etu. Tämän viestin viejänä haluan olla niin päättäjien kuin kansalaistenkin suuntaan. Ensimmäinen puheenjohtajuuskauteni osoitti sen, että paljon asioita on vielä tehtävänä, kertoo Jyrki Mäkynen.

 

Lisätietoja:
Anne Niemi, puh. 0400 661635

Jyrki Mäkynen, puh. 0400 364791, sähköposti

Minna Sillanpää puh. 050 665 92