Etsi

Järjestö

Pääkaupunkiseudun Yrittäjilä puheenjohtajaehdokkaat selvillä

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät esittävät Suomen Yrittäjien puheenjohtajistoon seuraavalle kaksivuotiskaudelle Jyrki Mäkystä puheenjohtajaksi ja Carita Orlandoa varapuheenjohtajaksi.

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät kannattaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajana toimivan Jyrki Mäkysen valitsemista yrittäjien puheenjohtajaksi toiselle kaksivuotiskaudelle. Mäkynen on jämerästi tuonut esille yrittäjien näkemyksiä keskusteluissa paikallisesta sopimisesta ja kilpailukykysopimuksesta sekä osaltaan kasvattanut Suomen Yrittäjien painoarvoa elinkeinoelämän järjestönä. Tehtävää yrittäjien edunvalvonnassa on vielä paljon jäljellä ja nykyisessä tilanteessa tarvitaan kokenutta henkilöä järjestön johtoon.

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät esittää Carita Orlandon (45) valitsemista Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Orlando toimii Pääkaupunkiseudun Yrittäjien ja Vantaan Yrittäjien puheenjohtajana. Hän on myös Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen. Aiemmin hän on toiminut mm. Vantaan Yrittäjänaisten puheenjohtajana.

Carita Orlando on toiminut perustamansa Tilitoimisto ACC Orlandon toimitusjohtajana vuodesta 2005. Lisäksi hän omistaa konsultointiin ja koulutukseen erikoistuneen Orlando Consulting Oy:n. Carita osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun yrittäjyyden puolesta niin lehdissä kuin sosiaalisessa mediassa. Yrittäjänä ja luottamustehtävissä hän on työteliäs, tuloshakuinen ja hyvin yhteistyökykyinen. Carita on luonut laajan verkoston, johon kuuluu yrittäjien lisäksi suuri joukko yhteiskunnallisia vaikuttajia.

Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan Valtakunnallisten yrittäjäpäivien yhteydessä pidettävässä liittokokouksessa Vaasassa 7.10.2016.