Etsi

POSITIIVISIA UUTISIA Pohjois-Suomen Sähkö Oy 95 vuotta

Pohjois-Suomen Sähkö Oy täyttää elokuussa 95 vuotta ja on yksi vanhimmista alansa yrityksistä Suomessa.

Yrityksen nykyinen toiminta koostuu kolmesta erilaisesta tukijalasta: toiminnan alkuajoista saakka on tehty sähköasennuksia ja urakointia sekä myymälätoiminnassa myyty sähkötarvikkeita ja valaisimia. Valikoimassa on ollut myös laaja laitos- ja kodinkonehuolto varaosamyynteineen tukemassa asennus- ja myymälätoimintaa. Nykyisin myymälässä on tarjolla sähkötarvikkeiden ja valaisimien lisäksi elektroniikan ja automaation komponentteja. Näillä toiminnoilla yritys työllistää Seinäjoella noin 35 henkilöä. Toimialueenaan sillä on pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

-  Periaate ”minkä lupaamme, siitä pidämme kiinni” on edelleen ja pysyvästi yrityksen johtoajatuksena.  Laadun luo osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien ja tuotteiden kanssa. Hyvän ja osaavan henkilökunnan osuutta ei varmaan koskaan voi liikaa korostaa, toteaa toimitusjohtaja Juha Lounatvuori.

-  Yhtiön 95-vuotisen toiminnan aikana on maassamme koettu monet nousut ja laskut alkaen 30-luvun pulavuosista 90- luvun lamaan ja viimevuosien taantumiin saakka. Kaikista näistä Pohjois-Suomen Sähkö on selvinnyt osaavan ja luotettavan henkilökuntansa sekä yritykseen luottavien asiakkaiden avulla, iloitsee Lounatvuori.

95 vuotta juhlivan yrityksen juhlapäivä on elokuussa, mutta varsinaisesti yrityksen pitkää historiaa juhlitaan syyskuussa perinteisten Valo- ja Lämpöpäivien yhteydessä 15.-17.9. Henkilökunnan kanssa yrityksessä vietetään elokuussa yhteistä kesäpäivää ladaten akkuja myönteisesti yhteiseen tulevaisuuteen tähyillen.

Samaan aikaan yhtiön 95 vuotisen historian täyttyessä on neljäs polvi tullut mukaan omistukseen. Laura ja Tero Uusihauta, nykyisten omistajien Juha ja Jyrki Lounatvuoren sisaren lapset, ovat tulleet mukaan yhtiön omistajiin.