Etsi

Omistajanvaihdokset

Omistajanvaihdostyön uudet suunnitelmat tutuksi medialle

Etelä-Pohjanmaa on kiistatta edelläkävijä omistajanvaihdostyön edistäjänä. Omistajanvaihdosten uusista avauksista järjestetty tiedotustilaisuus keräsi hyvin median edustajat paikalle.

Omistajanvaihdostyön tukena Etelä-Pohjanmaalla toimivat aktiivisesti  Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien lisäksi monta muuta tahoa. Tiedotustilaisuudessa omistajanvaihdosasiantuntijamme Sari Koskela kertoi omistajanvaihdostyöstä, sen tuloksista ja tulevista suunnitelmista.

Te-toimiston edustaja Matti Keltamäki esitteli Satakunnan alueen toimijoiden kanssa yhteistyössä toteutettavasta omistajanvaihdosvalmennuksesta, jonka tavoitteena on työpajatoiminnan kautta löytää ostajat ja myyjät yhteen.

Finnveran aluejohtaja Kari Hytönen avasi keväällä toteutetun PK-yritysbarometrin kanssa toteutetun omistajanvaihdoskyselyn tuloksia ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulun projektitutkija Juha Tall esitteli jo käynnistynen maaseutuyritysten omistajanvaidoksiin liittyvän hankkeen suunnitelmia. Hankkeen tiimoilla halutaan vertailla maatilojen ja muiden yritysten omistajanvaihdoksia ja hakea oppia puolin ja toisin.  suunnitelmia.