Etsi

Grow Up käynnistyy uudistuneena kasvua tavoitteleville yrityksille

Grow Up -kasvuyrityskilpailu on käynnistymässä jo neljättä kertaa Etelä-Pohjanmaalla.

Grow up tarjoaa kasvua hakeville yrityksille mahdollisuuden innostua kasvusta, hankkia tietoa ja löytää uusia työkaluja oman yrityksensä kasvupolulle. Kaikki kilpailijat saavat mahdollisuuden palautekeskusteluun riippumatta siitä, miten he sijoittuvat itse kilpailussa.

Grow Up -kasvuyrityskilpailu sopii yrittäjille, jotka haluavat varmistaa, että ovat tekemässä oikeita asioita kasvunsa vauhdittamiseksi.

Vain yksi kilpailusarja

Tänä vuonna Grow Upissa on vain yksi varsinainen kilpailusarja. Se on tarkoitettu kaikille kasvua tavoitteleville yrityksille. Kilpailusarjaan ovat tervetulleita myös kaikki entiset kilpailijat, jotka eivät ole edellisinä vuosina sijoittuneet finaaliin asti.

Kilpailun voittaja saa 4000 euron rahapalkinnon. Lisäksi finalistit saavat muita palkintoja ja etuja. Uutuutena SeAMKin liiketalouden 2 vuoden opiskelijat valitsevat myös oman suosikkiyrityksensä, joka saa 1000 euron rahapalkinnon.

Valmennus keskiöön

Kasvukilpailun järjestäjät ovat uudistaneet kasvukilpailuohjelmaa niin, että kilpailijoilla on aiempaa enemmän aikaa keskustella valmentajien kanssa oman yrityksensä kasvuun liittyvistä kysymyksistä. Samalla sparrauksen luonne muuttuu aiempaa keskustelevammaksi.

Finalisteilla on mahdollisuus esittää asiantuntijoille yrityksensä kasvuun liittyviä kysymyksiä ja pohtia myös huolenaiheita, jotka liittyvät esimerkiksi rahoitukseen, kansainvälistymiseen tai rekrytointiin.

Kilpailuun ilmoittautuminen on jo alkanut. Ilmoittautumaan pääsee osoitteesta www.kasvukilpailu.fi. Ilmoittautua voi 23.9. asti.

Ensimmäinen Grow Up - kasvukilpailun tapahtuma on Get the beat 6.9. Rytmikorjaamolla

Katso ohjelma ja ilmoittaudu: http://kasvukilpailu.fi/tapahtumat/get_the_beat.html