Etsi

Koulutus

Anu Pastosta vuoden yrittäjyysopiskelija

Sedu Aikuiskoulutus valitsi toista kertaa vuoden yrittäjyysopiskelijan. Tänä vuonna diplomilla ja stipendillä muistettiin Anu Pastoa.

Sedun aikuiskoulutusjohtajan Pasi Artikaisen mukaan yrittäjyyden opiskelijoiden määrä on kasvanut viime vuosina ja kuluvan vuoden aikana oppilaitoksesta valmistuu viisikymmentä yrittäjää. 

Valmistuneiden joukosta vuoden yrittäjyysopiskelijana Yrittäjän päivänä palkittiin seinäjokelainen parturi-kampaaja Anu Pasto, joka lähti opintojen avulla kehittämään omaa yritystään pärjätäkseen kovassa kilpailussa. Hän on palkintolautakunnan mukaan tunnollisesti suorittanut opintojaan ja tehnyt niiden aikana yritykselleen monenlaisia kehittämistoimenpiteitä mm. markkinointiin ja talouteen liittyen.

Anu oli tyytyväinen koulutuksesta saamiinsa kehittämisideoihin. -  Alallamme ei pysty niin sanotusti keksimään pyörää uudestaan vaan joudumme kehittämään vanhoja palveluitamme, tuotteitamme ja ammattitaitoamme yhä paremmaksi ja aikaansa sopiviksi. Omaan tietoon ja taitoon luottaminen vie liikkeemme pitkälle." Tästä syystä hän on myös lähtenyt hakemaan liiketoimintaansa kehittämisen eväitä koulutuksestamme. Anu jatkaa opintojaan vielä alkusyksyn.