Etsi

Yrittäjyys

Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto uudistui

Jyrki Mäkynen jatkaa odotetusti Suomen Yrittäjien puheenjohtajana myös seuraavan kaksivuotiskauden. Varapuheenjohtajikseen Mäkynen sai Jaakko Männistön Varsinais-Suomen Yrittäjistä, Nina Rasolan Etelä-Savon Yrittäjistä, Carita Orlandon Pääkaupunkiseudun Yrittäjistä ja Mikko Akselinin Taloushallintoliitosta.

Mäkynen totesi kiitospuheessaan, että Suomen Yrittäjien puheenjohtajuus on tärkein luottamustehtävä, mitä hän voi kuvitella. -  Lähden tehtävään nöyrällä mielellä, lupaan tehdä kaikkeni, Mäkynen sanoi. Hän totesi myös, että kentältä tulevien viestien mukaan Suomen Yrittäjien on uudistettava toimintaansa. -  Meidän on uudistuttava, toimittava entistä paremmin ja entistä tehokkaammin, hän sanoi.

Pujeenjohtajistoon valittu varapuheenjohtajisto uudistui, vain Taloushallintoliiton Mikko Akselin jatkaa varapuheenjohtajistossa. Sen sijaan varapuheenjohtajistossa on nyt kaksi naista ja yksi nuori yrittäjä. Ääniharavaksi noussut Varsinais-Suomen Yrittäjien Jaakko Männistö sanoikin, että  järjestön on opeteltava, miten se puhuttelee parhaiten nuoria yrittäjiä.

Valtakunnallisella Yrittäjäpalkinnolla palkittiin tänä vuonna kasvuyritys Wapice Oy, urheiluteknologian taitaja Firstbeat Technologies, puunjalostuksen osaaja Koskisen Oy ja Kalanjalostaja Hukkanen Oy.