Etsi

Emergency banner

Ensimmäiset Yrittäjätreffit kokosi yrittäjiä Alajärvelle

Yrittäjätreffit käynnistyivät Punaisen Tuvan Viinitilalta.

Viime syksynä luottamushenkilöseminaarissa syntyi idea Yrittäjätreffeistä, joissa ajatuksena on kokoontua kuukausittain johonkin alueemme yritykseen vaohtamaan ajatuksia. Yrittäjillä on halua tutustua ja vaihtaa kuulumisia ja oppia uutta toisiltaan, mutta monesti liian vähän aikaa. Yrittäjätreffeillä vietetään aikaa vapaammin. 

Ensimmäiset yrittäjätreffit Alajärvellä Punaisen Tuvan viinitilalla avannut toimitusjohtaja Minna Sillanpää totesi, että mikäs on hienompaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kuin aloittaa yrityksestä, jonka tuotteista mm.  Suomi 100 Mahlaskumppa on Alkon valikoimissa Suomen juhalvuoden kunniaksi.

Heti ensimmäisten treffien tarkoitus kävi hyvin toteen, kun paikalla olleista yrittäjistä  Aarne Piikkonen ja Antti Myllyaho tapasivat kasvokkain. - Tähän saakka olemme asioineet vain puhelimitse. Oli mukava tavata myös näin kasvokkain, miehet kertoivat.

Seuraavat Yrittäjätreffit järjestetään Peräseinäjoella Vemitek Oy:ssä 15.2. ja mukaan toivotaan yrittäjiä koko alueelta tutustumaan yritystoimintaan mutta myös yrittäjäkollegoihin.

Ilmoittaudu seuraaville treffeille tästä