Etsi

Yrittäjyys

Muovilami Oy Ähtärin Vuoden Yritys 2018

Ähtäriläinen perheyritys Muovilami Oy valittiin Ähtärin Vuoden Yritykseksi 2018 Hotelli Mesikämmenessä pidetyssä Yrittäjäjuhlassa 6.10.2018. Palkintoa oli luovuttamassa Ähtärin Yrittäjien edustajien ja Ähtärin kaupungin edustajien lisäksi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Muovilami Oy on hygieenisiä lujitemuoviovia kansainvälisille markkinoinne valmistava ähtäriläinen perheyritys, joka on perustettu syksyllä 1966. Yritys on vahva toimija Euroopassa ja Pohjoismaissa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. 

Ensimmäiset ovet näkivät päivänvalonsa Ähtärin entisellä kansakoululla vuodenvaihteessa 1966-1967. Tänä päivänä Muovilami Oy on yksi Euroopan suurimmista kujitemuoviovien valmistajista ja LAMI- ovia on toimitettu yli 250 000 kappaletta ympäri maailmaa, tuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Yrityksen valmistamien LAMI-ovien käyttökohteita ovat mm. elintarvike- ja lääketeollisuuden tuotantotilat, sairaalat, laboratoriot, kylpylät ja uimahallit. Yritys panostaa voimakkaasti tuotteen laatuun ja jatkuvalla investointiohjelmalla tähdätään hyvään kilpailukykyyn. Muovilami- konserniin kuuluvat Muovilami Oy Suomessa, Lami Doors UK Ltd Englannissa ja Lamidoors AB Ruotsissa. Lisäksi yrityksellä on myyntitoimisto Venäjällä sekäsuoraa vientiä useaan muuhun maahan.

Ähtärin Vuoden Yritys 2018 -palkintoa olivat vastaabottamassa Juha-Matti ja Merja Aho, Jaana Aho, Elina Vainionpää sekä yrityksen perustajaosakas Esko Aho.