Etsi

 

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Alahärmän Yrittäjät

 

Tervetuloa paikallisyhdistyksemme sivuille. Alahärmän Yrittäjät on Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys.

Liittyminen

Liity yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta:

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi

Linkki Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kotisivuille

 

Tämän kaiken saat Suomen Yrittäjien jäsenenä:

 • Lakineuvonta. Voit soittaa jäsenten maksuttomaan puhelinneuvontaan, josta tavoitat yli 100 asiantuntijaa valtakunnallisesti ja alueellisesti. Neuvontapalvelumme kattaa mm. seuraavat alat: työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, sukupolven ja omistajavaihdokset, verotus ja yrittäjän sosiaaliturva.
   
 • Asiakirjapankki. Vuokrasopimus, tarjouspyyntö, työsopimus, palkkalaskelma, velkakirja – yrittäjänä tarvitset monenlaisia asiakirjapohjia. Yrittäjien jäsenenä sinulla on pääsy asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirja- ja sopimusmallia yrityksesi käyttöön. Sinulla on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja oppaisiin.
   
 • Numerohaku. Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen numerohaun netissä.
   
 • Koulutukset. Jäsenenä saat Yrittäjien korkeatasoiset koulutukset jäsenhintaan eli jopa 40 prosentin alennuksella.
   
 • Kumppanien tarjoamat edut. Jäsenenä saat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista (vaatii y-tunnuksen), työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista, asiakirjapaketeista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin. Osa eduista vaatii y-tunnuksen.
   
 • Mediat. Saat Yrittäjä-lehden veloituksetta sekä Yrittäjä Plus -lehden vain 59 eurollaYrittajat.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan.
   
 • Verkostot. Yrittäjien tilaisuuksissa ja koulutuksissa verkostoidut muiden yrittäjien kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yrityspörssi tarjoaa ylivertaisen yritysten välisen kauppapaikan jäsenille edullisimmin hinnoin. Synergia-yrityshakupalvelussa löydät kumppaneita, markkinoit yritystäsi ja saat jäseniltä jäsenille -edut.
   
 • Edunvalvonta. Pidämme esillä yrittäjälle tärkeitä teemoja monilla vaikuttamisen tasoilla. Tuomme ajankohtaisia aiheita keskusteluun median edustajien kanssa. Olemme mukana ministeriöiden valmistelevissa työryhmissä ja kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Meillä on edustajat valtion alue- ja paikallishallinnon toimielimissä ja 1400 jäsenyrittäjää kuntien valtuustoissa. 4000 luottamushenkilöämme toimivat aktiivisesti yrittäjien puolesta. Aluejärjestöillä on aito kontakti kansanedustajiin ja organisaatiomme on heihin lähes päivittäisessä yhteydessä.