Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Markkinointi

#joulualajärveltä

Vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen Covid-19 pandemian vuoksi. Alajärven yrittäjien järjestämä perinteinen joulunavaus palotorilla jouduttiin perumaan myös vallitsevan tilanteen vuoksi.  Yrittäjät haluavat luoda tilanteesta huolimatta joulumieltä alueen asukkaille ja luoda uskoa paikallisille yrittäjille #joulualajärveltä kampanjalla.

Somekilpailun avulla yrittäjät haluavat saada lisää näkyvyyttä Alajärven laajalle kauppa- ja palveluvalikoimalle ja samalla kääntää joulushoppailijoiden katseet oman paikkakunnan tarjontaan.  Tekemällä jouluostokset oman paikkakunnan kaupan- ja palvelualan yrityksissä, vaikutamme siihen, että meillä on hyvät palvelut myös jatkossa. Yritykset tarvitsevat tukea nyt enemmän kuin koskaan!

Alajärven Yrittäjät haluavatkin erityisesti korostaa tänä vuonna: ”Älä osta sieltä mistä halvimmalla saat. Osta sieltä missä pienelläkin ostoksellasi on suurin merkitys.” 

Alajärven Yrittäjät ry käynnistää #joulualajärveltä somekilpailun.

Kampanjaan pääsee osallistumaan Alajärven Yrittäjien facebook sivuilla lisäämällä kampanjailmoituksen alle kommenttikenttään sen Alajärven liikkeen, missä osallistuja kävi ostoksilla ja sekä kommentin loppuun tunnisteen #joulualajärveltä.  Mitä useammassa liikkeessä osallistuja käy ja mitä useamman kommentin hän lisää sitä suuremmat mahdollisuudet hänellä on voittoon. Jokainen kommentti toimii kilpailun ”arpalipukkeena”.

Arvontaan voi lisäksi osallistua asioimalla myymälöissä ja palvelualan yrityksissä, jossa ostoksia tehdessä saat kassalta arvontalipukkeen, jolla pääse osallistumaan arvontaan.

#joulualajärveltä kampanja on voimassa pe 11.12.2020 asti. Arvonta suoritetaan 14.12.2020. 

Kampajaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 euron lahjakortti ja 4 kpl 50 euron lahjakortteja. Lahjakortit voi käyttää haluamassaan Alajärven kaupan- ja palvelualan yrityksessä.

Kampanjan mahdollistavat: Alajärven Yrittäjät ry, kaupan kehittämisryhmä, Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy.

Hyvää jouluodotusta kaikille!