Etsi

Uutiset

Alavuden yrittäjien HALLITUS SÄILYI LÄHES SAMANA

 

Alavuden Yrittäjät ovat valinneet syyskokouksessaan uuden hallituksen. Puheenjohtajan nuijaa heiluttaa edelleen Marko Vainionpää. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Eija Isomäki.

 

Muut hallituksen jäsenet kaudelle 2019–2020 ovat  Anu Katajamäki, Timo Kaukola, Kirsti Kortesmäki, Heikki Mäkelä, Markku Mäntylä, Arvo Nukarinen, Elina Peurala, Jari Rintamäki ja Erkki Tammela. Pitkäaikaiselle hallituksen jäsenelle Eino Kallioniemelle myönnettiin ero hallituksesta. Alavuden Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Ulla Koivisto osallistuu myös hallituksen kokouksiin.

 

Pääpaino tulevalle kaudelle on myönteisen yrittäjyysilmapiirin vahvistaminen ja varsinkin jäsenhankinta. Töysän Yrittäjät ry:n kanssa lisätään yhteistyötä. Tavoitteena on myös kuntien ja kuntayhtymien vastuulla olevien palvelumarkkinoiden ja hankintatoimen kehittäminen siten, että yrittäjien osallistumismahdollisuudet paranevat.

 

Tapahtumapuolella Alavuden Yrittäjät keskittyvät tulevana vuonna Alavuden Yrittäjien 70 vuotis juhlavuoteen erilaisin tapahtumin. Perinteiset Alavus Ryskööt -markkinatapahtuma sekä Nostalgia illalle että Viinin ja viihteen illalle on tulossa jatkoa. Yhteistyötä tehdään myös muiden tahojen järjestämien tapahtumien merkeissä.

 

 

 

Lisätietoja:

 

Marko Vainionpää

Alavuden Yrittäjien puheenjohtaja

p. 0400 239140

 

www.etelapohjanmaanyrittajat.fi/alavus

www.facebook.com/AlavudenYrittajat