Etsi

Yrityskirja

Alavuden ja Töysän yrittäjäyhdistykset, Mainosleo, Viestintätoimisto Tenho ja Alavuden Kehitys Oy toteuttavat Alavus – eteläpohjalaista yritteliäisyyttä -kirjan, jossa kaupunkimme yritykset voivat esitellä omaa toimintaansa kuvien kera.

Yrityskirja on samalla sekä kätevä hakuteos että katsaus Alavudella toimiviin yrityksiin. Kirja toimii myös historiatietona tuleville yrittäjille.

Yrityksillä on mahdollisuus kertoa toiminnastaan kirjan sivuilla eri kokoisissa formaateissa aina yhden sivun jutuista pieniin ilmoituslaatikoihin. Katso vaihtoehdot ja hinnat täältä.

Kauppaan sisältyy myös 1 kpl kirjoja. Kirjan normaalihinta on 67,00 €, sis. alv 10 %. Tilaa kirjoja myös yrityslahjaksi. Lisätilaus maksaa 55,00 € (sis. alv 10 %). Yli kymmenen kappaleen kirjatilauksista teemme sinulle mielellämme tarjouksen.

Yrityskirjan ulkoasun suunnittelusta ja taitosta vastaa Leo Ingves mainostoimisto Mainosleosta. Juttujen kirjoittamisesta vastaa puolestaan viestintäyrittäjä Annika Pollari Viestintätoimisto Tenhosta. Yrityskirja ilmestyy keväällä 2015.

Toivottavasti innostuitte tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta lähteä toteuttamaan kanssamme Alavus – eteläpohjalaista yritteliäisyyttä -kirjaa!

Varmista näkyvyytesi kirjassa heti ja ota meihin yhteyttä! Me huolehdimme lopusta.

Terveisin,

Leo Ingves ja Annika Pollari
puh. 0400 761 374

[[{"fid":"25411","view_mode":"wysiwyg","type":"media"}]]