Etsi

Isonkyrön Yrittäjät

 

Isonkyrön Yrittäjien paikallisosasto on perustettu vuonna 1953, jolloin elämä oli jokseenkin toisenlaista. Sodanjälkeinen voimakas rakennusvaihe vaikutti ihmisten elämään ja yritystoimintaan. Suomea rakennettiin innolla ja siinä samalla kehittyi monenlaista uutta yritystoimintaa ja palvelua. Yrittäjille piti löytyä yhteinen kanava ja se löytyi uuden yrittäjäyhdistyksen myötä.

Tänään yhdistys on edelleen voimissaan. Olemme paikallisjärjestönä Isossakyrössä, Etelä-Pohjanmaan aluejärjestössä ja sitä kautta valtakunnallisesti vaikuttamassa Suomen Yrittäjissä. Näin varmistamme sekä alueellisen että laajemman vaikutusmahdollisuuden yrittäjien edunvalvojina. Paikallisyhdistys toimiikin parhaiten linkkinä jäsenien ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien välillä. Jäsenyydellä yrittäjä saa käyttöönsä 100 asiantuntijaa, pysyy ajantasalla ajankohtaisista asioista, voi kouluttautua ja osallistumalla erilaisiin tapahtumiin tavata ja tutustua muihin yrittäjiin.

Tapahtumissa ei ole tarkoitus painaa verenmaku suussa, vaan kevyttä liikkumista mukavassa  samanhenkisessä seurassa ja jos samalla kehittyy liikunnallinen kipinä, niin sehän on pelkästään positiivinen asia. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan yrittäjien toiveet toteuttamaan.

Toiveena oli tiiviimpi tutustuminen isokyröläisiin yrityksiin. Niinpä monen vuoden ajan olemme tehneet mielenkiintoisia yritysvierailuja ympäri kyröä.

Jos uusia ideoita koulutustarpeesta tai muusta toiminnallisesta aktiviteetista syntyy, niin Isonkyrön Yrittäjäyhdistys ottaa mielellään ne vastaan ja pyrkii toteuttamaan.

Yritetään yhdessä, Isossakyrössä!

Pirkko Viljanmaa
Viljanmaa ja Kumppani ky

"Pyri siihen, mihin uskot.
Usko siihen, mihin pyrit.
Näe tavoitteesi kirkkaana kuin tähti taivaalla.
Vaikeuksien hetkellä muista,
että jos tie unelmiin olisi helppo ja suora,
me kaikki tuikkisimme tähtinä korkeuksissa."

 

Liittyminen

Liity yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta:

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi

Isonkyrön Yrittäjät ry.

Kuntayhteistyö – Marjut Pukkinen ja Elina Jacklin

Jäsenpalvelu - aluejärjestö vastaa palveluista, tarvittaessa Ullamaija Tiitinen

Koulutus – Marjut Pukkinen ja Ullamaija Tiitinen

Tiedotus – Pirjo Tikkamäki, Sarita Mäki ja Elina Jacklin

Merkkitoimikunta –  Jussi Lehtonen

Tapahtumatoimikunta – Juha Lae, Sarita Mäki ja Henna Rintamäki, Marianne Aheinen, Miira Karhu, Jarkko Kivelä ja Susanna Yli-Jaskari

Joululehtitoimikunta – Pirjo Tikkamäki (päätoimittaja), Henna Rintamäki, Elina Jacklin, Sarita Mäki ja Paula Markko

Esiintymislavavastaavat – Teemu Buckman, Jussi Lehtonen, Matti Ritola ja Juhani Karhu

LedScreen-vastaavat - Teemu Buckman, Jussi Lehtonen ja Matti Ritola