Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Aurinko helli Vappukansaa

Vapputori järjestettiin jälleen kerran Isonkyrön kunnantalon pihalla 1.5.

Isonkyrön Yrittäjien ja Isonkyrön kunnan yhdessä järjestämällä Vapputorilla vierailija useita satoja. Useampana vuonna ollut kolea keli vappuna oli taakse jäänyttä ja aurinkoinen ja lämmin sää pitivät vappukansa iloisella mielellä!

Vapputorin avasi perinteisesti Kyrönjoen mieskuoro, jonka jälkeen oli Isonkyrön Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Lehtosen vuoro kertoa yrittäjien kuulumisia. Tänä vuonna vapputorin esiintyjäkaartia täydennettiin Kuopiosta tulleella Imituottori Antti Karjalaisella. Karjalainen hauskuutti yleisöä imitoinnilla sekä lauluesityksillä. Myös sääprofeetta Juhani Luoma oli kertomassa kesän säästä; näyttääpä siltä, että tänä vuonna juhannusta vietetään aurinkoisessa ja poutaisessa säässä!

Vapputorin myyjät olivat niin Isostakyröstä kuin kauempaakin. Oli tarjolla leivonnaisia, käsitöitä, mattoja, koreja, pipoja, kelloja ja vaikka mitä muuta. Viime vuonna yhditykselle hankittu makkaragrilli paistoi hyvät makkarat ja myös yhdityksen myymät metrilakut tekivät kauppansa. 

Oheisohjelmassa oli tietenkin perinteinen Zetoori-ajelu, johon niin lapset kuin aikuisetkin jonottivat. Lisäksi poniratsastus oli monen lapsen mieleen.  Isonkyrön Yrittäjien maskotti Kyröön-Iisakki jakoi lapsille ilmapalloja ja sai useamman lapsen halauksen! Harrasteautoja, -traktoreita sekä -kuorma-autoa vappukansa mielellään ihastelivat -harvoimpa tällaisia aarteita tienpäällä näkee!

Vapputori oli jälleen kerran onnistunut, ensi vuonna taas uudelleen!