Markkinat | Yrittajat.fi

Etsi

Markkinat

AUKUSTIMARKKINAT
Lauantaina 12.8.2017 Klo. 10-16

Jalasjärven Yrittäjät Ry. järjestää Aukusti Markkinat jälleen tänä syksynä.
Sivun oikeasta reunasta pääset täyttämään ilmoittautumiskaavakkeen. ( ilmestyy näkyviin, kun myynti alkaa )

Mekin 0lemme siirtyneet nykyaikaan varausjärjestelmän kanssa, joten PYYDÄMME teitä varaamaan paikkanne ensisijaisesti näiden web sivujen kautta. Tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla jalasjarven@yrittajat.fi . Puhelimella numerosta 0400-768750. Markkinakartan voit avata isompana omaan ikkunaan klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla napilla ja valitse " näytä kuva".

Varauksen säännöt:
- Paikat myydään siinä järjestyksessä, kun ne varataan. ( Ei vakiopaikka menetelmää )
- Varattu paikka tulee maksaa viimeistään laskun eräpäivänä.
- Markkina-aamuna järjestäjällä oikeus myydä varattu paikka toiselle, jos maksua ei ole suoritettu.
 

HUOM!!!!!! 
MUISTAKAA TELTTOIHIN TUULIANKKURIT TAI PAINOT JA ALKUSAMMUTUKSEEN RIITTÄVÄ VARUSTUS, JOS MYYNTIPAIKALLANNE KÄSITELLÄÄN TULTA. Myyntipaikat joissa on nestekaasua, on oltava vähintään 1 kpl. 6kg:n 27A 144BC jauhesammutin ja 1 kpl. 180 x 120 cm sammutuspeite. Myyntipaikalla saa olla enentään 25 kg. nestekaasua ja jokainen pullo on oltava kytkettynä käyttölaitteeseen. Autossa saa varastoida ENINTÄÄN 25 KG. nestekaasua. iIsommille määrille tulee olla erillinen säilytyskaappi. Kaasun käyttöletkun maksimi pituus saa olla enintään 1,2m.

Telttojen ankkurointi: 2x2m teltta vaatii vähintään 2 kpl. 20 kg:n painoja ja 4x4m teltalle tulee olla 3 x 20 kg:n painoja.

Sammuttimen sijainti tulee olla kyltillä ilmoitettu. Järjestäjän puolesta alueella 4 kpl. merkittyjä sammuttimia. Jokainen teltassa oleva sammuttimen sijainti tulee myös olla merkitty näkyvästi.

kuva päivittey 9.8.2017 klo. 8:45 ( Kuvan muutokset saattavat tulla viiveellä näkyviin. Vertaa kuvaa ilmoittautuneiden listaan )

 HINNASTO:

Alue on ruudutettu 4m X 4m myyntipaikoille.

1. ja 2. paikka a' 60€, jos tarvitset isomman tilan, niin 3. ruutu hintaan 30€

Sähkön hinta: Valovirta 5€ ja Voimavirta 10€. Jos lasku ei ole saapunut perille, ennakkomaksun voi suorittaa tilille EPOP FI36 5077 0240 0122 18. Laskut lähetämme ensisijaisesti sähköpostilla pdf muodossa.
Yhdistyksemme ei ole Alv. velvollinen.

ELINTARVIKEMYYJILLE:

MUISTAKAA toimittaa lomake tilapäismyynnistä alueemme terveysviranomaille ajoissa. Ohjeet elintarvikelain mukaisesta ilmoitusvelvollisuudesta on luettavissa täältä https://www.jikky.fi/files/2302/Ohjeita_ulkomyyntiin_FINAL.pdf

 Word muotoiset lomakkeet on ladattavissa täältä https://www.jikky.fi/potilaat_asiakkaat_ja_laheiset/elainlaakarit_ja_terveystarkastajat/lomakkeet