Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Retexistä Vuoden Yrittäjä 2016

Kaskisten Yrittäjät antoivat jätehuoltopalveluja tarjoavalle Retex Oy:lle tunnustusta menestyksekkäästä yritystoiminnastaan, joka kasvaa ja kehittyy.

Kaskisten yrittäjäyhdistys palkitsi syyskokouksessaan perjantaina 18.11.2016 Kaskisten Vuoden Yrittäjänä 2016 Retex Ab/Oy:n. Yritys monipuolistaa omalta osaltaan paikkakunnan elinkeinorakennetta, mutta toiminta levittäytyy myös selvästi paikkakunnan ulkopuolelle. Yritys lisää palvelutasoa kaikkien jokapäiväistä elämää koskevassa asiassa eli jäteongelmien hoitamisessa.

Vuonna 2007 perustetussa Retexissä on tällä hetkellä 10 työntekijää. Yritys tarjoaa monipuolisia jätehuoltopalveluita eteläisellä Pohjanmaalla (Kaskinen, Kristiinankaupunki, Närpiö, Isojoki, Karijoki). Jätehuoltopalveluiden lisäksi tarjolla on konevuokrausta, kuljetuksia ja varastokontteja.

Lisäksi yrittäjäyhdistys jakoi syyskokoukseen Nuoren Yrittäjän stipendin, jonka Kaskisten paikallisyhdistys jakaa kahden vuoden välein alle 40-vuotiaalle yrittäjälle koulutukseen ja itsensä kehittämiseen. Tänä vuonna stipendi jaettiin kahden veljeksen kesken. Jan Sundberg ja Robert Sundberg ovat pitkään olleet mukana perheyrityksensä toiminnassa ja jatkavat uutena sukupolvena sen toimintaa kukin omalla panoksellaan. Kas-Service tarjoaa laaja-alaista sekä paikallisesti merkittävää ja tarpeellista palvelua: remontointia, tapetointia, maalausta, kiinteistönhuoltoa, siivousta, lumitöitä sekä majoituspalveluja - myös hotellipalveluita on tarjolla toisen yrityksen kautta.