Etsi

Seinäjoen kaupunginteatteri
02.11.2018 - 18:00
Muut tapahtumat

Yrittäjien teatteri-ilta

Loppuunmyyty!  

Kolmas nainen -yhtyeen ja Pauli Hanhiniemen laulujen henkilöt heräävät henkiin Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Musiikintäyteinen, koskettava ja hauska tarina saa kantaesityksensä lokakuussa 2018!

Yrittäjien teatteri-iltaa vietetään viikko ensi-illan jälkeen, perjantaina 2.11.2018. Koko teatteri on varattu yrittäjille!

Teatteri-illan ohjelma: 

  • Klo 16:00 alkaen Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimiston väki sekä yhteistyökumppaneidemme Fennian, Elisan ja Nordean edustajat ovat tavattavissa teatterilla. 
    Liput jaetaan osallistujille ennen näytöksen alkua. Kuohuviinitarjoilu. 
  • Klo 18:00 Näytös alkaa. Näytöksen kesto 2h 30 minuuttia, sisältäen väliajan. Väliajalla kahvi & leivostarjoilu. 

 

Tästä asti aikaa -musikaali kertoo kahden unelmiaan tavoittelevan nuoren aikuisen ja näiden lähipiirin elämästä. Se on realistinen kuvaus ihmisen tempoilusta yhteiskunnan asettamissa rappusissa ja ansoissa – mutta se on myös rakkaustarina.

Jutun juoni on Kolmas nainen -yhtyeen sekä muusikko ja lauluntekijä Pauli Hanhiniemen muiden kokoonpanojen musiikissa. Myös tarinan hahmot nousevat  näiden klassikkolaulujen maailmasta. Musikaalissa on mukana tuttuja hittejä, mutta myös harvinaisempia helmiä Hanhiniemen pitkän uran ajalta.

 

Lisätietoja musikaalista teatterin sivuilta tästä linkistä

 

Yhteistyössä: