Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Aeroway rakentaa kauppalapuan

Lapualainen ohjelmistotalo Aeroway Oy rakentaa Lapuan keskustan kehittämishankkeen puitteissa yrityksille Kauppalapua.fi-sivuston, joka tukee paikallisten liikkeiden myyntiä ja markkinointia sekä auttaa digitalisoimaan osaa liiketoiminnoista.

– Tänä päivänä pitäisi olla itsestäänselvyys, että kaikilla liikkeenharjoittajilla on kotisivu ja saman domainin alla oleva sähköposti, sanoo keskustan kehittämishankkeen projektipäällikkö Juha Lemponen.

– Kotisivujen ei tarvitse olla kalliit, kunhan perussivut ovat olemassa yhteystietoineen. Sen jälkeen voidaan kehittää erilaisia sähköisiä palveluita ja markkinointia näiden ympärille.

Yrittäjien tukemista

Kauppalapua.fi-sivustosta on tarkoitus rakentaa lapualaista elinkeinoa tukevaa alustaa, johon myöhemmässä vaiheessa tulee mukaan yhteinen verkkokauppa-alusta halukkaille, sekä screen-näytöt valtatie 19:n varteen.

– Lapuan Yrittäjät ry:n yhtenä tärkeänä tehtävänä on tukea paikallista yrittäjyyttä, tällä hankkeella haluamme sitä tehostaa, sanoo yrittäjien puheenjohtaja Martti Kaunismäki.

Aeroway tarjoaa nykyaikaisia toimialariippumattomia liiketoimintaprosessien digitalisointipalveluja.

– Teknologian mahdollisuuksien ymmärtäminen ja hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämiseen on osa sanomaa, jota tuomme voimakkaasti esiin kaikessa toiminnassamme, Aeroway Oy:n toimitusjohtaja Erno Vuori toteaa.