Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Tervetuloa lakia-Messuille 13-14.8.2016

Lataa tästä messuohjelma ja näytteilleasettajat

Hinnat
AIkuiset 5 €
Alle 16 v ilman
Ilmainen pysäköinti

Tulevana viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina 13-14.8.2016 pidettävien Lakia-Messujen järjestäjänä toimii Lapuan Yrittäjät ry. Lakia-messut ovat kaupan, teollisuuden ja palvelujen yleismessut. Messuilla on tarjottavaa myös lapsille, Lasten lakia viihdyttää lapsiperheitä.

Suomen Yrittäjien toimistusjohtaja Mikael Pentikäinen tulee pitämään avauspuheen lauantaina messuille ja messuemäntänä toimii Miss Suomi Shirly karvinen.

Mikä merkitys tällaisillä messuilla on?

Yritykset pääsevät terävöittämään markkinointiaan. Messuilla kohtaa eri alojen ammattilaisia, joiden kanssa keskustelemalla voi saada oivalluksia omaankin työhön.  Messuilla tavataan yrittäjiä, löydetään ratkaisuja ja suunnitellaan uutta.

Millainen kiinnostus alueen yrittäjillä on ollut tulla näytteilleasettajiksi?

Heti alussa ilmoittautui näytteilleasettajiksi 10 yritystä ja pikku hiljaa määrä on lisääntynyt. Tällä hetkellä on 107 näytteilleasettajaa eri toimialoilta. Lisäksi Lapuan kaupunki on messuilla mukana esittelemässä  asumisen, yrittämiseen, matkailun ja elinkeinotoiminnan mahdollisuuksia Lapualla.

Onnistuvatko messut?

Olemme onnistuneet ensimmäisessä osatavoitteessa, näytteilleasettajien kutsumisessa messuille. 107 näytteilleasettajaa on lauantaina esittelemässä teille tuotteitaan ja palveluitaan.

Lopullinen tavoite tulee täyttymään, kun  lapualaaset, kauhavalaaset, ilimajokelaaset, seinäjokelaasetkin  ja kaikki muutkin  innostuvat ja lähtevät Lapualle Lakia-messuille.

Messuvieraat. Teitä varten teimme messut.