Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Lähilauantai 20.3.

Lähilauantai 20.3.

Aika

20.3.2021 | 11:00 - 15:00

Paikka

Seinäjoen Keskustori

Jos maaliskuun lopulla koronatilanne vain sallii niin tempaisemme torilla paikallisten yrittäjien ja yritysten puolesta! Yrittäjä, tuo yrityksesi Yrittäjämarkkinoille ja yrittäjäehdokas, tule tapaamaan kaupunkilaisia!

Järjestämme Seinäjoen Keskustorilla lauantaina 20.3. klo 11-15 Lähilauantai -tapahtuman. 

Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on kannustaa ostamaan paikallisilta yrittäjiltä ja samalla muistuttaa kuntavaalien alla siitä, että ei ole kuntia ilman yrityksiä.

Pystytämme Keskustorille Yrittäjien teltan ja jaamme klo 11-15 hernekeittoa ja lämmintä mehua 400 ensimmäiselle.

Torilla on myös Yrittäjämarkkinat, jossa jäsenyrittäjänä voit maksutta esitellä yritystäsi sekä myydä tuotteitasi ja palveluitasi. Tässä on loistava mahdollisuus saada näkyvyyttä! YRITTÄJÄ VARAA MAKSUTON ESITTELYPAIKKA TÄÄLLÄ! Sähköllä varustettu myyntipaikka torilla on maksuton, mutta pöytä / teltta tulee jokaisen tuoda itse. Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään varausjärjestyksessä. Ole nopea!

Mukaan päivään toivomme myös Seinäjoen alueen kuntavaalien yrittäjäehdokkaita, jotka pääsevät kertomaan kaupunkilaisille miten he aikovat vaikuttaa oman kuntamme asioihin. YRITTÄJÄEHDOKAS ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

  • YRITTÄJÄ: Tuo yrityksesi, tuotteesi ja palvelusi esille Yrittäjämarkkinoille
  • YRITTÄJÄEHDOKAS: Tule tapaamaan kaupunkilaisia ja vaihtamaan ajatuksia
  • KAIKKI MUUT: Tulkaa hernekeitolle, tutustumaan paikallisten yritysten tarjontaan sekä nauttimaan markkinahulinasta!

Tapahtumassa noudatetaan ajankohtana voimassaolevia koronarajoituksia ja pidätämme oikeuden tapahtuman perumiseen jos tilanne ei mahdollista turvallista järjestämistä.