Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien liikuntailtapäivä: Melontaa Seinäjoella

Yrittäjien liikuntailtapäivä: Melontaa Seinäjoella

Aika

11.6.2021 | 16:30 - 18:00

Paikka

Alku- ja paluupaikkana Pumppuranta

Hinta

Omavastuu 15€/jäsen, maksu paikan päällä. Maksu kortilla/käteisellä tai edenred/epassi/smartum liikuntaseteli aplikaatiolla.
Vapaa-aika

Perjantaina 11.6. klo 16:30 pääsemme kokeilemaan kajakkimelontaa Seinäjoessa 1,5 tunnin mittaisella lajikokeilulla. 

Ensikertalaisillekin soveltuvan melontaohjelman aikana tutustutaan melonnan perusteisiin ja fiilistellään luontomaisemia vesiltä käsin. Ohjelma on oiva tapa tutustua hienoon luonnossa-liikkumisen muotoon Seinäjoen rauhallisessa vesistössä. 

Meloa voi yksin yhden hengen kajakissa (yksikkö) tai kaksistaan kahden hengen kajakissa (kaksikko). Kerro ilmoittatumisvaiheessa, mikäli haluat varata kaksikon kaverisi kanssa.

Ohjauksesta vastaa jäsenyrityksemme Wild Adventure Finlandin ohjaajat. 

Lähtö- ja paluupaikkana Seinäjoen varrella, Laivaravintola Joellan lähellä, sijaitseva Pumppuranta. Karttalinkki: https://maps.app.goo.gl/zNMuZDPJbAjYeXzj8

Osallistumismaksun omavastuu on 15€/osallistuja. Maksu paikan päällä. Maksu kortilla/käteisellä tai edenred/epassi/smartum liikuntaseteli aplikaatiolla.

ILMOITTAUDU MUKAAN UNOHTUMATTOMALLE MELONTAKOKEMUKSELLE TÄÄLLÄ

Osallistujamäärä max 20 henkeä (max. 12hlö yksikkö ja 8hlö kaksikko kajakeilla). Osallistuminen päättyy perjantaina 4.6. klo 21:00 tai kun paikat ovat täyttyneet.

 

Esitietoa osallistujille:

Olet osallistumassa ohjatulle melonnalle ja toivomme, että tutustut ennen lähtöäsi alla oleviin turvallisuusasioihin sekä käytännön vinkkeihin miten melontaan tulee varustautua.

Varustautuminen ja sään mukainen vaatetus: lämpimällä säällä pärjää esim. T-paidalla, ohut kuoritakki tai vastaava kannattaa ottaa mukaan ja lenkkarit tai ohutpohjaiset tossut jalkaan.

Meloessa tulee aina hieman lämmin ja jokunen pisara vettäkin roiskuu päälle väistämättä. Viileämmällä säällä kannattaa pukea välikerrasto ja tuulenpitävä kuoripuku. 

Kaatumiset kajakilla ovat erittäin harvinaisia mutta mahdollisia, joten pyyhe/vaihtovaatteet saattaa olla tarpeen. Muista UV-suojaus eli poutasäällä päähine, aurinkolasit ja aurinkorasva. Vesipullo (vähintään 0,5 l) on hyvä olla matkassa.

Maksun voitte suorittaa paikanpäällä joko kortilla tai käteisellä (käteisellä maksaessa varaathan tasarahan).

Melonta on hieno harrastus myös nuorille ja sen voi aloittaa jo hyvin varhaisessa iässä. Alle 16-vuotiaiden melotus tapahtuu vanhempien suostumuksella ja alle 14-vuotiaiden kanssa vain vanhemman mukana ollessa.

Turvallisuusasiat: Oppaamme ovat koulutettuja ja vastaavat turvallisuudestasi ohjelman aikana. Heidät on koulutettu toimimaan turvallisesti myös erityistilanteissa. Kajakit ja kanootit ovat vakaita varusteita ja kaatumisia sattuu erittäin harvoin. Kaikki on kuitenkin mahdollista, joten jokaisen osallistujan on oltava uimataitoinen. Kaikille osallistujille annetaan kelluntaliivit, joiden käyttö on kajakkimelonnassa pakollista.

Mikäli sinulla on perussairaus tai jokin fyysisesti rajoittava tekijä josta ohjaajan on hyvä tietää, ilmoitathan siitä etukäteen. Muista kuunnella ohjaajan ohjeistusta ja noudattaa hänen antamiaan turvallisuusneuvoja. Melonnassa on aina otettava huomioon säävaraus.

Pidätämme oikeuden joko melonnan perumiseen tai lähtöpaikan vaihtamiseen tuuliolosuhteiden vaatiessa. Asiakkaalta ei veloiteta sään vuoksi peruuntunutta ohjelmaa. Pieni vesisade ei melontaa haittaa ja huomioimme tuuliolosuhteet osallistujien osaamistason sekä melontakokemuksen mukaan.  Alkoholin nauttiminen ennen melontaa ja melontaohjelman yhteydessä on ehdottomasti kielletty.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää turvallisuudesta tai muusta tulevaan melontaasi liittyvästä asiasta, ota rohkeasti yhteyttä puh. 044 989 4360 tai

Vesillä tavataan!

Terveisin Wild Adventure Finlandin ohjaajat