Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Made in Seinäjoki leimaamaan seinäjokelaista osaamista

Seinäjoen Yrittäjät ja Into Seinäjoki lanseeraavat käyttöön Made in Seinäjoki -leiman ja -ideologian. Osana Innostu Seinäjoesta -kampanjaa tuotettu leima sitoo tuotteet, palvelut ja osaamisen kotipaikkaan, josta me kaikki olemme positiivisesti tohkeissamme. - Made in Seinäjoki kertoo rohkeasti, että me ollaan tämä tehty, olemme innostuneita ja ylpeitä omasta tekemisestämme, Seinäjoen Yrittäjien puheenjohtaja Kaija Kuusela kertoo.

Leiman voi antaa niin tuotteelle, palvelulle, yritykselle kuin vaikka asiantuntijallekin.
- Mitä useampi yritys ja organisaatio leimaa hyödyntää, sitä vahvempi mielikuva Seinäjoesta tekemisen kaupunkina välittyy, johtaja Leena Perämäki Into Seinäjoesta jatkaa.

Made in Seinäjoki -leima on kaikkien seinäjokelaisten yritysten ja organisaatioiden hyödynnettävissä viestinnässä ja markkinoinnissa.
- Näen jo silmissäni pitkin valtateitä viilettävän rekan tai tuotepakkauksen, jonka kylkeä leima koristaa. Leima passaa hyvin myös vaikkapa tuote-esitteisiin, Kuusela kuvaa.Oheisen leiman voi kopioida vapaasti käyttöön tältä sivulta (png-tiedostomuoto, värivaihtoehdot harmaa ja pinkki). Lisäksi ne löytyvät Into Seinäjoen www-sivuilta.

Leimat ja käyttöohje pdf-muodossa:

PDF iconmade_in_seinajoki_leima_harmaa.pdf

PDF iconmade_in_seinajoki_leima_pinkki_0.pdf

PDF iconmadeinseinajoki_kayttoohje.pdf