2.5.2017 klo 16:39
Uutinen

Vapaita viikkoja Rukan mökille!

Nyt on mahdollisuus edulliseen mökkilomaan Rukalla! Erilaiset aktiviteetit ja tapahtumat täyttävät Rukan viikko-ohjelman myös kesäaikaan. Elokuun lopussa Kuusamossa järjestetään uusi, yrittäjille suunnattu BusinessKuusamo -golftapahtuma.

Kesä/syysviikkojen hausta jäivät vapaaksi viikot 19-21, 23-24, 26-27, 29, 31-34 ja 43-44. Varaa oma lomaviikkosi Kuusamon maisemissa laittamalla sähköpostia: info@seinajoenyrittajat.fi. Mökkivuokra on näiltä viikoilta ainoastaan 300 €/viikko.

RUKA KESÄLLÄ JA SYKSYLLÄ

Kuusamon ainutlaatuinen luonto tarjoaa kymmeniä luonnon rakentamia nähtävyyksiä kuten Oulangan ja Juuman kosket, vuolaat joet, jylhät vaara- ja tunturimaisemat sekä kirkasvetiset ja kalaisat järvet… listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ohjattu viikko-ohjelma takaa, ettei tekeminen lopu pidemmälläkään reissulla. Jo Rukan ydinalue tarjoaa hauskaa tekemistä koko päiväksi, koko Kuusamosta puhumattakaan!

Kuuluisin Kuusamon kesän houkotuksista on varmasti KARHUNKIERROS. Mikäli et ole kiertänyt upeaa vaellusreittiä, tee se ensi kesänä! Upeissa maisemissa on myös muita kokemisen arvoisia vaellusreittejä Karhunkierroksen lisäksi. Syyskuussa ruska tuo reiteille oman erityisloistonsa.

Tapahtumatarjonnasta löytyy vaihtoehtoja eri menoihin, mm.

Tutustu Rukan kesätarjontaan! www.ruka.fi

REMONTOIDUSSA MÖKISSÄ UUDET SÄNGYT

Rukan mökki on tarkoitettu Seinäjoen Yrittäjien jäsenten ja heidän perheenjäsenten käyttöön. Mökki sijaitsee Vuosselin alueella osoitteessa Latutie 22 A.

Mökin pinta-ala 80m2 sisältää 2 x 2 hengen huonetta, olohuoneen, keittiön, wc:n, pesuhuoneen, saunan, kaksi tilavaa parvea ja ulkovaraston. Vuodepaikkoja on yhteensä 10 kpl. Mökin olohuone sekä sauna- ja pesutilat remontoitiin vuonna 2014, keittiö vuonna 2013. Tänä vuonna 2017 uusittiin kaikki sängyt, patjat ja tyynyt. Katso kuvat!

Muistathan, ettet voi allergiasyistä tuoda mökille lemmikkieläimiä.

Latulinnan peruutusehdot
”Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti. Varauksen peruuttamisesta pidätetään aina 35,00 euroa. Mikäli peruutus tapahtuu vähintään 21 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan 30 % maksusta lukuun ottamatta peruutusmaksua. Peruutuksen tapahtuessa 21-14 vrk ennen majoituksen alkua peritään 30 % koko vuokrasta. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoituksen alkua eikä mökkiä saada vuokrattua ko. ajanjaksolle, peritään koko maksu. Sairaustapauksen sattuessa palautetaan suoritukset peruuttamismaksua lukuun ottamatta.”