11.9.2017 klo 16:43
Uutinen

Irina K Designilta uusi kuvitus Seinäjoen Yrittäjille

Kuvitus julkistettiin Yrittäjän päivän juhlassa 5.9.2017 Seinäjoella. Irina Huilla piti kunniana päästä suunnittelemaan kuvitusta Yrittäjille – se oli inspiroivaa ja mukavaa. Kuvituksen rinnalla käytetään edelleen Yrittäjien tuttua Y-logoa.

Liikelahjakuvitustoimeksiannon lisäksi Irina halusi tehdä kuvasta näyttävän ja muodikkaankin, että sitä käyttäessä esimerkiksi kangaskassissa se tulisi myös käyttöön.

Ratas koostuu käytännössä yksinkertaisista palasista. Kokonaisuutena ”Yrittäjän ratas” kuvaa yrittäjyyden, liiketoiminnan ja ideoiden eteenpäin rullaamista ja kehittymistä eteenpäin.

”Kukin voi löytää rattaasta erilaisia asioita, mutta muutamia Irina nostaa esiin:

Yrittäjän ratas, Irina K Design

Lamppu keskellä = idea, älynväläys. Yrittäjyys/liiketoiminta lähtee liikenteeseen hyvästä ideasta.

Sydän = tahto, intohimo omaan ideaan ja liiketoimintaan, yrittäjyyteen. Sydämen muodossa viitteitä salmiakkiin ja helavyöhön eli eteläpohjalaisuuteen.

Seinäjoen yrittäjäpatsaan yläosa mukailtuna = viittaa suoraan Seinäjokeen ja sen yrittäjiin. Alkuperäisen patsaan lahjoittajan mukaan se kuvastaa elinvoimaa ja optimistisuutta.

Säikeet/säteet = kuvastaa verkostoa ja viestintää. Verkostot ovat tärkeät ja isossa osassa hyvässä ja toimivassa liiketoiminnassa.

Yrittäjien tunnusta kuvastava Y-siluetti = suora viite Yrittäjiin.

Myöhemmin, valmista ratasta sanottiin minulle myös kompassin näköiseksi, mikä on ajatuksena hyvin oiva. Ainakin voimme ajatella, että olemme täällä Seinäjoella yritystoiminnan eri kentillä suunnan näyttäjinä ja edelläkävijöinä.”

Omassa yrittäjyydessä on Irinan mukaan niin paljon hyviä puolia, että on vaikea rajata mikä on parasta. ”Loistavaa on se, että saa tehdä paljon juuri sitä mistä pitää, itselle sopivin työajoin sekä nähdä työnsä jäljen käytössä. Tyytyväiset asiakkaat ovat myös tärkeässä osassa valamassa uskoa omaan tekemiseen.”

Lopuksi Irina haluaa toivottaa Yrittäjän rataksille pitkää ikää!

www.irinakdesign.fi