Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Hallitusaktiivit palkittiin Yrittäjän ratas -koruin

Seinäjoen Yrittäjät toteutti ensimmäisenä yrittäjäyhdistyksenä oman kuvituksen mukaiset korut. Yrittäjän päivänä 5.9.2017 julkistetun, Irina K Designin suunnittelema Yrittäjän ratas –ilme siirtyi myös koruihin. Ilme kuvastaa yritystoiminnan monia puolia.

Seinäjoen Yrittäjät aloitti uuden perinteen, jossa kaikki hallituksen jäsenet palkitaan hopeisella ja vähintään kuusi vuotta hallituksen jäsenenä toimineet saavat kultaisen rintamerkin. Väistyvää puheenjohtajaa Kaija Kuuselaa muistettiin lisäksi kultaisilla korvakoruilla.

”Olemme ottaneet käytäntöön useita uudistuksia kuluneiden vuosien aikana. Halusimme antaa yhdestä konkreettisesta uudistuksesta muiston kaikille, jotka ovat antaneet panostaan hallitustyöskentelyyn.” kertoo Seinäjoen Yrittäjien uusi puheenjohtaja Ossi Viljanen.

Ratas koostuu käytännössä yksinkertaisista palasista. Kokonaisuutena ”Yrittäjän ratas” kuvaa yrittäjyyden, liiketoiminnan ja ideoiden eteenpäin rullaamista ja kehittymistä eteenpäin. 

Kukin voi löytää rattaasta erilaisia asioita, mutta muutamia ilmeen suunnitellut Irina Huilla nostaa muutaman esiin:
Lamppu keskellä = idea, älynväläys. Yrittäjyys/liiketoiminta lähtee liikenteeseen hyvästä ideasta.
Sydän = tahto, intohimo omaan ideaan ja liiketoimintaan, yrittäjyyteen. Sydämen muodossa viitteitä salmiakkiin ja helavyöhön eli eteläpohjalaisuuteen.
Seinäjoen yrittäjäpatsaan yläosa mukailtuna = viittaa suoraan Seinäjokeen ja sen yrittäjiin. Alkuperäisen patsaan lahjoittajan mukaan se kuvastaa elinvoimaa ja optimistisuutta.
Säikeet/säteet = kuvastaa verkostoa ja viestintää. Verkostot ovat tärkeät ja isossa osassa hyvässä ja toimivassa liiketoiminnassa. 
Yrittäjien tunnusta kuvastava Y-siluetti = suora viite Yrittäjiin.

”Myöhemmin, valmista ratasta sanottiin minulle myös kompassin näköiseksi, mikä on ajatuksena hyvin oiva. Ainakin voimme ajatella, että olemme täällä Seinäjoella yritystoiminnan eri kentillä suunnan näyttäjinä ja edelläkävijöinä." lisää Irina.

Korut toteutti Kultaseppä Hanhiniemi.

Hallituksen viimeisessä kokouksessa 16.12.2017 palkitut:
Kaija Kuusela, puheenjohtaja: kultaiset korvakorut ja rintamerkki

Timo Hirsimäki: hopeinen rintamerkki

Maarit Karvonen: hopeinen rintamerkki

Eero Ristikangas: hopeinen rintamerkki

Sampo Siik: hopeinen rintamerkki

Sirpa Tolkki: kultainen rintamerkki

Johanna Rintamäki: hopeinen rintamerkki

Yläkuvassa vasemmalta: Johanna Rintamäki, Sirpa Tolkki, Kaija Kuusela ja Timo Hirsimäki.

Yrittäjän ratas -korut