Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

LOMALLE RUKALLE JÄSENETUHINTAAN

Haaveissa lomaviikko? Jäsenetuna hyödynnät Rukalla sijaitsevan, tasokkaan Latulinna-mökin edulliseen hintaan ympäri vuoden!

Seinäjoen Yrittäjien yksi suosituimmista jäseneduista on mökki Rukan luonnonkauniissa maisemissa. Milloin haluaisit varata oman lomasi?

Haun jälkeen vapaiksi jäivät viikot 18-22, 24, 26-28, 32-35, 40-41 ja 43-44.

Vapaita viikkoja voi tiedustella:   . 

Rukan mökki on tarkoitettu Seinäjoen Yrittäjien jäsenten ja heidän perheenjäsenten käyttöön. Mökki sijaitsee Vuosselin alueella osoitteessa Latutie 22 A. 

Mökin pinta-ala 80m2 sisältää 2 x 2 hengen huonetta, olohuoneen, keittiön, wc:n, pesuhuoneen, saunan, kaksi tilavaa parvea ja ulkovaraston. Vuodepaikkoja on yhteensä 10 kpl. Mökin olohuone sekä sauna- ja pesutilat remontoitiin vuonna 2014, keittiö vuonna 2013. Viime vuonna 2017 uusittiin kaikki sängyt ja patjat. Katso kuvat!

Osallistu arvontaan 17.4. mennessä täyttämällä lomake täältä
Tai kopioi osoite selaimeesi: https://goo.gl/forms/BoqABfNgw5XUA9kw2


Vuokraviikkojen arvontaan osallistuvat ainoastaan jäsenmaksun suorittaneet yritykset. Mikäli samalle viikolle on useampia halukkaita, näistä arvotaan yksi vuokraviikon saajaksi. Arvonnassa onnettaren suosimille ilmoitetaan viikon 17 aikana. Vapaiksi jääneitä viikkoja voi tiedustella viikolla 18 sähköpostitse: . Muistathan, ettet voi allergiasyistä tuoda mökille lemmikkieläimiä. Peruutusehdot sivun alareunassa. 

Mökkivuokra on kesäviikolta 300 €/viikko.

RUKA KESÄLLÄ JA SYKSYLLÄ

Kuusamon ainutlaatuinen luonto tarjoaa kymmeniä luonnon rakentamia nähtävyyksiä kuten Oulangan ja Juuman kosket, vuolaat joet, jylhät vaara- ja tunturimaisemat sekä kirkasvetiset ja kalaisat järvet... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ohjattu viikko-ohjelma takaa, ettei tekeminen lopu pidemmälläkään reissulla. Jo Rukan ydinalue tarjoaa hauskaa tekemistä koko päiväksi, koko Kuusamosta puhumattakaan! Aktiviteetteja löytyy hyvin myös lapsiperheille. Melontaa, koskenlaskua, kotieläinpiha tai Kuusamon Tropiikin kylpylä. Mikä olisikaan teidän perheen lempipuuha?

Kuuluisin Kuusamon kesän houkutuksista on varmasti KARHUNKIERROS. Mikäli et ole kiertänyt upeaa vaellusreittiä, tee se ensi kesänä! Upeissa maisemissa on myös muita kokemisen arvoisia vaellusreittejä Karhunkierroksen lisäksi. Syyskuussa ruska tuo reiteille oman erityisloistonsa. 

Tutustu Rukan tarjontaan: www.ruka.fi

Latulinnan peruutusehdot
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostitse: .
Peruutuksen tapahtuessa yli 1 kk ennen lomaa, peritään 30 % vuokrasta (varausmaksu). Peruutuksen tapahtuessa alle 1 kk ennen lomaa, peritään koko vuokra.