Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rukan Latulinnan kesäviikkoarvonta alkoi!

Haaveissa lomaviikko? Jäsenetuna hyödynnät Rukalla sijaitsevan Latulinna-mökin edulliseen hintaan ympäri vuoden! Nyt voit osallistua kesä- ja syksyviikkojen arvontaan. Osallistu 11.4.2019 mennessä!

Seinäjoen Yrittäjien yksi ehdottomasti suosituimmista jäseneduista on mökki Rukan luonnonkauniissa maisemissa. Milloin haluaisit varata oman lomasi? Nyt arvottavana ovat kesän ja syksyn viikot 18-44 (27.4.-2.11.2019) . Suosituimpien viikkojen osalta joudumme arpomaan onnekkaimmat lomailijat. 

Rukan mökki on tarkoitettu Seinäjoen Yrittäjien jäsenten ja heidän perheenjäsenten käyttöön. Mökki sijaitsee Vuosselin alueella osoitteessa Latutie 22 A. 

Mökkivuokra on kesäviikolta 300 €/viikko. 

Mökissä (80m2) on 2 x 2 hengen huonetta, olohuone, keittiö, wc, pesuhuone, sauna, kaksi tilavaa parvea ja ulkovarasto. Vuodepaikkoja on yhteensä 10 kpl. Mökin olohuone sekä sauna- ja pesutilat remontoitiin vuonna 2014, keittiö vuonna 2013 ja vuonna 2017 uusittiin kaikki sängyt ja patjat. 

Osallistu arvontaan 11.4. mennessä täyttämällä lomake täältä! 

Tai kopioi osoite selaimeesi: https://goo.gl/forms/OVgc1pfWf4XTHHnU2

Vuokraviikkojen arvontaan osallistuvat ainoastaan jäsenmaksun suorittaneet yritykset. Mikäli samalle viikolle on useampia halukkaita, näistä arvotaan yksi vuokraviikon saajaksi. Arvonnassa onnettaren suosimille ilmoitetaan viikon 16 aikana. Vapaiksi jääneitä viikkoja voi tiedustella viikolla 18 sähköpostitse:  . Muistathan, ettet voi allergiasyistä tuoda mökille lemmikkieläimiä. Peruutusehdot sivun alareunassa. 

RUKA KESÄLLÄ JA SYKSYLLÄ

Kuusamon ainutlaatuinen luonto tarjoaa kymmeniä luonnon rakentmia nähtävyyksiä kuten Oulangan ja Juuman kosket, vuolaat joet, jylhät vaara- ja tunturimaisemat sekä kirkasvetiset ja kalaisat järvet... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ohjattu viikko-ohjelma takaa, ettei tekeminen lopu pidemmälläkään reissulla. Jo Rukan ydinalue tarjoaa hauskaa tekemistä koko päiväksi, koko Kuusamosta puhumattakaan!

Kuuluisin Kuusamon kesän houkotuksista on varmasti KARHUNKIERROS. Mikäli et ole kiertänyt upeaa vaellusreittiä, tee se ensi kesänä! Upeissa maisemissa on myös muita kokemisen arvoisia vaellusreittejä Karhunkierroksen lisäksi. Syyskuussa ruska tuo reiteille oman erityisloistonsa. 

Tutustu Rukan tarjontaan: www.ruka.fi

Latulinnan peruutusehdot: Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla    . Peruutuksen tapahtuessa yli 1kk ennen lomaa peritään 30% vuokrasta. Peruutuksen sattuessa alle 1kk ennen lomaa peritään koko vuokra.