Etsi

Emergency banner

Jäsenetuja Vauhtiajoille ja Provinssiin!

Kesä on pian täällä ja samalla myös Seinäjoen kovimmat kesätapahtumat. Jäsenkortilla nappaat etuhintaiset liput taskuun!

VAUHTIAJOT 18. - 21.7.2019

Guest- ja VIP-lippujen loppusummasta aina vähintään 10% alennus. Peruslipuista laskemme pakettihinnan. Minimitilaus 2 lippua. Tarjoushinta lasketaan vallitsevasta lippuhinnasta. Tilaukset ja kyselyt osoitteeseen    otsikolla ”Yrittäjien Vauhtiajoliput”. Mainitsettehan tilauksen yhteydessä Seinäjoen Yrittäjät sekä jäsennumeronne. Samalla on mahdollista tilata myös juomaliput valmiiksi tapahtumaan (7,50e/kpl). Tarjolla on myös tarpeisiinne sopivia mainospaikkoja screeneiltämme sekä banderoilleina. Tarjoukset voimassa 30.6. saakka. Tutustu tapahtumaan osoitteesta www.vauhtiajot.fi.

PROVINSSI 27. - 29.6.2019

Provinssista jäsenetuja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenille 31.5.2019 asti! Provinssi 2019 -edut Etelä-Pohjanmaan yrittäjille: -10 % alennus Provinssin VIP-pääsylipuista (minimiostos 2 kpl) sekä -15 % alennus Screen-mainonnasta kahden suurimman lavan screeneillä (ovh. 990 EUR + alv) Tilaukset sähköpostitse osoitteesta:   . Tutustu tapahtumaan www.provinssi.fi.