Etsi

Emergency banner

Ossi Viljanen jatkaa puheenjohtajana

Seinäjoen Yrittäjät ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa perjantaina 8.11. nimettiin paikallisyhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus.

Seinäjoen Yrittäjät ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa perjantaina 8.11. nimettiin paikallisyhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Ossi Viljanen.

Hallitusjäsenet ovat Paul Fairchild, Johannes Karhu, Anu Luukko, Tero Pukkila, Timo Rantasaari, Janne Haapamäki, Ville Järvenpää, Tero Luoma, Nina Mäkelä, Sari Nisula, Jussi Saarijärvi sekä uutena jäsenenä Tuomas Tukeva.

Lisäksi kokous päätti Seinäjoen Yrittäjien koordinaattorin tehtävänimikkeen muuttamisesta. Koordinaattorina toiminut Kaisa Metsänranta nimitettiin Seinäjoen Yrittäjien toiminnanjohtajaksi.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Kimmo Heinonen. Kokouksessa oli mukana aktiivista jäsenistöä ja puheenvuoroja käytettiinkin tiuhaan.

- Iloitsemme kaikista saamistamme palautteista, ehdotuksista ja ideoista. On hienoa huomata, että meillä on aktiivinen jäsenistö, joka on aidosti kiinnostunut Seinäjoen yrittäjäkentän asioista sekä toimintaedellytysten parantamisesta, iloitsee toiminnanjohtajana aloittanut Kaisa Metsänranta.

Yhdistyksen toiminta on mennyt isoin askelin eteenpäin. Tästä osoituksena muun muassa järjestetyt tapahtumat ja tilaisuudet.

- Olemme kuluneen vuoden aikana olleet mukana yli viidessäkymmenessä yrittäjätilaisuudessa tai -tapahtumassa. Se on hieno määrä ja sillä on suora sidos yhdistyksemme vaikuttavuuteen, toteaa Metsänranta.

 

Yhdistys muisti kokouksessaan luottamushenkilöitä

Seinäjoen Paikallisyhdistys muisti Suomen Yrittäjien myöntämin järjestöansiomerkein yrittäjä Sirpa Tolkkia hopeisella sekä yrittäjä Jussi Alasalmea pronssisella kunniamerkillä yksityisen yrittäjyyden hyväksi suorittamasta työstä. Järjestöansiomerkki myönnetään pronssisena vähintään 5 vuoden ja hopeisena vähintään 10 vuoden toiminnasta luottamus- tai niihin verrattavissa tehtävissä.