Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiedote: Vuosikokouksessa sallitaan asiamiehen käyttö. Kokousta voi seurata myös etänä.

Seinäjoen Yrittäjien hallitus on ylimääräisessä kokouksessaan 10.11.2020 päättänyt asiamiehen käytön hyväksymisestä vuosikokouksessa 20.11.2020. Lisäksi kokouksen kulkua voi seurata etänä.

TIEDOTE

Seinäjoen Yrittäjien hallitus on ylimääräisessä kokouksessaan 10.11.2020 päättänyt, että yhdistyksen vuosikokouksessa sallitaan asiamiehen käyttö väliaikaisen lain perusteella. Asiamiehen tulee olla yrittäjäjärjestön jäsenyrityksen edustaja. Tulostettava valtakirjapohja löytyy kokousmateriaaleista tämän sivun lopusta. Valtakirjat tarkistetaan ennen kokouksen alkua.

 

Lisäksi hallitus päätti, että ennakkoon ilmoittautumalla kokouksen kulun seuraaminen mahdollistetaan myös etänä. Linkki kokouksen seuraamista varten lähetetään torstaihin 19.11. mennessä ennakkoon ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset pyydetään osoitteeseen   . HUOM! Kokouksen kulkua voi seurata etänä, mutta teknisten järjestelyjen vuoksi virallisena kokousedustajana toimiminen etäyhteydellä ei ole mahdollista eli etä-äänestys ja puhemahdollisuutta ei internetin kautta ole.

 

HUOM! Turvavälien mahdollistamiseksi osallistuminen tilaisuuteen paikan päällä edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Kokoukseen ilmoittautuminen, aikataulu, kokousmateriaali sekä valtakirjapohja löytyvät täältä