Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

2012

Teuvan kuukauden yrittäjät 2012

Joulukuun yrittäjä julkistettiin joulukiireiden keskellä, parhaimmat onnittelut Tamsin kauppa ja leipomo

Syyskuun yrittäjänä palkittiin Rantalan Rakennuspelti Oy


Rantalan Rakennuspelti Oy
:n palveluihin kuuluvat rakennuspellitykset, sadevesijärjestelmät, kattoturvallisuustuotteet, savupiippujen pellitykset sekä tilaustyönä erilaiset pellitykset kuten hellan kuvut ja ilmastointiin liittyvät pellitykset.

Sesonkiaikoina Veijo ja Tuula ovat palkanneet lisätyövoimaa, mutta pääasiassa yritys työllistää yrittäjäpariskunnan. Talvella pääpaino on suunnittelussa ja tarjouslaskennassa, ja kesällä tehdän toimitukset. Lähinnä toimitetaan Teuvalle ja Jurvaan sekä muihin lähikuntiin.

Työssä tarvitaan kärsivällisyyttä ja täsmällisyyttä sekä myös voimaa ruuvien kiinnilaittoon. Tuula mainitsee myös rohkeuden nousta joskus melko jyrkille katoille.

Yritys toimi aluksi toiminimenä, mutta nyt jo kaksikymmentä vuotta on toimittu osakeyhtiönä.

 

Kesäkuun yrittäjä
Kesäkuun yrittäjä julkistettiin 4.6. Parhaimmat onnittelut Suomen Muovituote Oy:lle.


Huhtikuun yrittäjä Ruokapirtti 67 Oy


Sääntömääräisen kevätkokouksen yhteydessä 30.3. julkistettiin myös huhtikuun yrittäjä. 
Ilpo Saksan luotsaama pitopalveluyritys Ruokapirtti 67 Oy on ruokapalveluillaan ollut mukana monien teuvalaisten ilossa ja surussa. Parhaimmat onnittelut Ilpo ja Marja-Terttu Saksalle. Kuvassa SEKin elinkeinojohtaja Sakari Varala onnittelee yrittäjäpariskuntaa.


Suupohjan Sähköpalvelu Oy maaliskuun yrittäjä


Suupohjan Sähköpalvelu Oy valittiin maaliskuun yritykseksi. Kuvassa kunnajohtaja Veli Nummela onnittelee Arto Heinolaa ja Ville Heinolaa .

 

Helmikuun yrittäjä

 
Teuvan vuoden 2012 helmikuun kuukauden yrittäjäksi julkistettiin kaivinkoneurakoitsija Seppo Hautamäki. Seppo on toiminut yrittäjänä kaksitoista vuotta, ja erilaiset kaivinkoneet ovat tulleet tutuksi Sepolle, samoin Seppo kaivinkoneineen teuvalaisille.


Hiustupa tammikuun yrittäjäksi

2012 ensimmäinen kuukauden yrittäjä on Hiustupa. Sisarukset Marita Leskelä ja Elisa Leppäniemi ovat pyörittäneet Teuvalla hius- ja kampaamoalan yritystä yhdessä 10 vuotta.

harjun turve

Suomen Lämpöpuu Oy

as-muovi

datasteel

nipere oy

paakkunainen

Foto Nisula

Car Koivisto

Teuvan Mökki ja sorvituote Oy

Parrasauna

Teuvan keitintehdas