Tapahtumakalenteri 2017 | Yrittajat.fi

Etsi

Tapahtumakalenteri 2017

20.4

Kevätkokous Parc-Ferme:ssä Tuurissa.Aloitetaan ruokailulla klo 18...Kokouksen jälkeen tilaisuus tutustua konkreettisesti saunaosastoon , joten ota uimapuku ja saunomisvarusteet mukaan. Esitellään myös Latvala groupin toimintaa . Mukana myös LähiTapiola. Tervetuloa. Ai niin osoite Korventie 2 , Tuuri ja  kokoustilat.

13.4 

Hyvän Mielen Aamiainen kaikille yrittäjille tarjolla Töysän seurakuntatalolla klo 7-9 . Lämpimästi tervetuloa :)

24.5

Kesän vastaanottajaiset . Perinteisesti kohde salattu. Lähtöpaikka ja aika tiedotetaan lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautumiset Irja Koski

26.-27.5

Nonstop juoksutapahtuma Sepänniemessä. klo 18-18 eli vuorokausi. Töysän Yrittäjien jäsenten  osallistumisen maksaa yhdistys. Haastamme muita yhdistyksiä osallistumaan . Tarkoituksena on saada juoksutapahtumasta hyväntuulinen ja karnevaalityyppinen tietenkään itse kisaamista unohtamatta. Joukkueet voivat pukeutua esim omaperäisiin asuihin. Järven voi kiertää vaikka kerran kävellen , sauvakävellen tai muilla liikunnallisilla apuvälineillä tai juosta vaikka koko vuorokauden . 

 

30.6-1.7 Ryskööt Alavudella

 

 

 

3.9

Yrittäjien kirkkopyhä. Töysän Yrittäjät avustavat kirkossa ja sen jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla

5.9

 

Yrittäjien päivä. Olemme mukana yläasteella yrittäjätietoutta jakamassa.

 

18.11 Suomi 100 tanssiaiset viimeinkin Töysän NS:lla  ! Juhlava iltapala , arpa, ja 13 hengen Rytmimania orkesteri. Kaikki hintaan 25 € . Lisäksi OP vielä tarjoaa alkumaljat saapuneille. Myös muuta ohjelmaa ..mutta myös tanssia pitkin salin lattiaa..  Juhlitaan yhdessä. Tervetuloa !