Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uutiset

Uimalippuja saa jatkossa Kosken Irjalta. Hinta 4,50€ / kpl. koski.irja@gmail.com

Hyvän Mielen Aamiaista nautitaan Töysän srk-talolla jälleen 29.3.2018 kiirastorstaiaamuna klo 7-9. Kutsumme kaikkia alueen yrittäjiä läheisineen aamiaiselle ja starttaamaan hyvä alku uuteen keväiseen päivään. Lämpimästi tervetuloa.

 

Perinteiset kesän vastaanottajaiset 9.5.2017..Tiedotetaan aikataulusta ja varusteista tarkemmin myöhemmin ..Paikka on tuntematon .

 

Tulossa Ponnenjärvi Nonstop -juoksutapahtuma 12.5. Yrittäjät yhteistyökumppaneineen mukana tapahtumassa sekä osallistuen , että pitämällä Töysän keskustassa Nonstop-yrittäjatoria . Torille voi yrittäjät tulla esittelemään omaa toimintaansa ja /myymään tuotteitaan . Tai osallistumalla makkaramyynti/menutarjoilutalkoisiin . Tuotto yhdistykselle. Lisätietoa

 

Tässä alla arkistouutisia..

Kuvia kokouksista

   

 

Ketolan läksiäiskokous

Juhani Ketola edusti viimeistä kertaa kokouksessamme 2014 keväällä. Juhanin lisäksi kuvassa näkyy

Helena Liesmäki, M-L Pienimäki, Jari Valtaala, Yrjö Kaukola pj,Juha Peltomäki ja Irja Koski vpj

Helena Liesmäki ojentamassa lahjaa...

Irja Koski ojensi yhdistyksen puolesta kunnon puukon kalamiehelle..

 

 

Yhteispalaveri Alavuden kaupungin johto, hallitus ja Töysän sekä Alavuden Yrittäjäyhdistykset 2013

 

Marraskuulla 2013 pidettiin Heikin Tuvalla Töysässä yhteispalaveri Alavuden kaupunginhallituksen ja johdon kanssa. Yhteispalaveriin osallistuivat Alavuden Yrittäjien hallitus ja Töysän Yrittäjien hallitus. Keskusteltiin mm , miten tulevaisuudessa jatketaan Vuoden yrittäjien ja Vuoden Nuoren Yrittäjän  palkitsemisia ja sovittiin muistakin yhteisistä asioista mm Yrittäjäjuhlan/pikkujoulujen järjestelyistä . Kaupunginjohtaja Pekka Ala-Mäenpää kertoi kaupunginjohdon kuulumisia ja mitä toiveita heillä olisi yrittäyhdistyksille , samoin yhdistysten toiveita ja toimintasuunnitelmia esiteltiin kaupunhallitukselle ja johdolle. Asiallisen asian lomassa nautittiin erinomainen  illallinen .  Tulevaisuudessa päätettiin pitää vastaavantyyppistä yhteistyötä yllä ja järjestää palavereita  aina tarpeen mukaan.

Kuvia kokouksesta