Liity jäseneksi | Yrittajat.fi

Etsi

Liity jäseneksi

Haluaisitko liittyä Vimpelin yrittäjiin, mutta et tiedä, mitä jäsenmaksulla saat? Valtakunnallisten etujen lisäksi saat paljon konkreettista hyötyä toiminnasta sekä suoraan että välillisesti.
 
Vimpelin yrittäjien jäsenyydestä hyödyt monella tavalla. Olet paremmin kärryillä paikallisissa tapahtumissa ja elinkeinoelämässä. Lisäksi saat joitakin vaihtuvia rahanarvoisia etuja tai tarjouksia jäsenyydestä. Kun liityt Vimpelin yrittäjiin, kuulut automaattisesti myös Suomen yrittäjiin. Näin muun muassa yrittäjäjärjestön lakineuvojat ovat käytössäsi maksutta. Valtakunnallisiin jäsenetuihin voit tutustua täällä
Saat siis kaikki Suomen yrittäjien jäsenpalvelut käyttöösi liittymällä paikallisyhdistykseen. Tietysti myös alueyhdistys Etelä-Pohjanmaan yrittäjien jäsenedut, koulutukset, tapahtumat ja seminaarit ovat käytettävissäsi jäsenhintaan.
 
Paikalliseen yrittäjäyhdistykseen kuulumalla tuet myös oman kuntasi elinkeinoelämää. Mitä vahvempi yrittäjäyhdistys on, sitä enemmän meillä on vaikutusvaltaa monenlaisissa asioissa. Sitä monipuolisempia ja hyödyllisempiä tapahtumia meillä on mahdollista järjestää. Tapahtumat ja tilaisuudet taas hyödyttävät koko kuntaa. Mitä virkeämpää elinkeinoelämä on, sitä paremmin koko kunta asukkaineen voi. 
Yrittäjäjärjestö on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka ajaa jäsentensä - yrittäjien - etua. Vimpelin yrittäjissä sinulla on myös mahdollisuus edetä halutessasi luottamustoimiin, joissa vallitsee lämmin keskinäinen yhteisymmärrys ja yhteen hiileen puhaltaminen, kuten Vimpelissä tapana on.
 
Jos siis haluat kuulua tähän porukkaan, täytä liittymisilmoitus täällä