Etsi

Liity jäseneksi

Haluaisitko liittyä Vimpelin yrittäjiin, mutta et tiedä, mitä jäsenmaksulla saat? Valtakunnallisten etujen lisäksi saat paljon konkreettista hyötyä toiminnasta sekä suoraan että välillisesti.
 
Vimpelin yrittäjien jäsenyydestä hyödyt monella tavalla. Olet paremmin kärryillä paikallisissa tapahtumissa ja elinkeinoelämässä. Kun liityt Vimpelin yrittäjiin, kuulut automaattisesti myös Suomen yrittäjiin. Näin muun muassa yrittäjäjärjestön lakineuvojat ovat käytössäsi maksutta. Valtakunnallisiin jäsenetuihin voit tutustua täällä
 

Koulutuksia, edunvalvontaa, ajankohtaisuutta

Saat siis kaikki Suomen yrittäjien jäsenpalvelut käyttöösi liittymällä paikallisyhdistykseen. Tietysti myös aluejärjestön eli Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenedut, koulutukset, tapahtumat ja seminaarit ovat käytettävissäsi jäsenhintaan ja usein jopa veloituksetta. Tutustu Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien jäsenetuihin täällä
 

Vimpelin Yrittäjien edut 

Paikalliseen yrittäjäyhdistykseen kuulumalla tuet oman kuntasi elinkeinoelämää. Mitä vahvempi yrittäjäyhdistys on, sitä enemmän meillä on vaikutusvaltaa monenlaisissa asioissa. Sitä monipuolisempia ja hyödyllisempiä tapahtumia sekä koulutuksia meillä on mahdollista järjestää. Tapahtumat ja tilaisuudet taas hyödyttävät koko kuntaa. Mitä virkeämpää elinkeinoelämä on, sitä paremmin koko kunta asukkaineen voi. Vahva yrittäjäyhdistys ajaa jäsentensä etua paikallisesti ja vaikuttaa yrittämisen toimintaedellytyksiin. 
Yrittäjäjärjestö on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka ajaa jäsentensä - yrittäjien - etua.
 
Lisäksi saat joitakin vuosittaisia vaihtuvia rahanarvoisia etuja tai tarjouksia jäsenyydestä, kuten esimerkiksi liikuntaetu. Jäsenyrityksemme saavat myös näkyvyyttä verkkosivuillamme tarinoiden muodossa, joita tehdään yritysten ajankohtaisisten tapahtumien yhteydessä. Uusista jäsenistä tehdään myös usein verkkoartikkelit. Uutiset jaetaan Facebookiin, jossa meillä on liki 500 seuraajaa. 
 
Vimpelin yrittäjissä sinulla on myös mahdollisuus edetä halutessasi luottamustoimiin, joissa vallitsee lämmin keskinäinen yhteisymmärrys ja yhteen hiileen puhaltaminen, kuten Vimpelissä tapana on.
 
Jos siis haluat kuulua tähän porukkaan, täytä liittymisilmoitus täällä