Etsi

Vimpelin positiivisin

Vimpelin Yrittäjät huomioi Vimpelin positiivisimman kunniamaininnalla yhteisen hyvän ja positiivisen ajattelun edistämisestä.

Vimpelin positiivisin kunniamaininta annetaan henkilölle, joka voi olla virkamies, luottamushenkilö tai tavallinen kuntalainen. Vimpelin positiivisin on henkilö, joka valovoimaisuudellaan ja positiivisuudellaan kannustaa muita, hän ei puhu pahaa eikä korosta negatiivisuutta, hän on ystävällinen ja lämmin henkilö, joka ajaa yhteistä hyvää, kunnan elinvoimaa ja kehittämistä sekä iloisuutta ja uudistumiskykyä. Kunniamaininta voidaan antaa myös erityisen hyvästä ja positiivisesta asiasta, tapahtumasta tms. jonka syntymiseen henkilö on vaikuttanut ratkaisevasti.

Miten valinta tapahtuu?

Vimpelin positiivisin julkistetaan kesämarkkinoilla heinäkuun puolessa välissä. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa valintaan! Oman mielipiteensä voi antaa äänestämällä omaa suosikkia äänestyspaikoilla, joita on mm. vimpeliläisissä kauppaliikkeissä keskustan alueella. Oma ehdotus pitää perustella, jotta se otetaan huomioon äänten laskennassa.

Äänestysaikaa on kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen.