Etsi

Seminaari: Imagolla elinvoimaa ja yrittäjätreffit

Seminaari: Imagolla elinvoimaa ja yrittäjätreffit

Aika

27.3.2019 | 16:00

Paikka

Vimpelin yhteiskoulu

Hinta

Maksuton

Uskomaton, inspiroiva ja innostava megaseminaari tulossa! Tämä tilaisuus saa ajatuksesti aivan uusille raiteille! Tilaisuuden teemana on positiivinen kehittäminen, elinvoima kuuluu kaikille ja miten imagolla voi lisätä elinvoimaa! Ajattelutavan muutos, yhteinen kehittäminen ja samalla verkostoidutaan muiden kanssa. Entä miten varmistamme elinvoiman säilymisen maakunnan reuna-alueilla? Miten voimme erottua kiinnostavana ja varteenotettavana alueena kasvukeskusten rinnalla! Tilaisuus on tarkoitettu kuntalaisille, kuntapäättäjille ja tietysti yrittäjille! 

AIKATAULU JULKISTETTU! Luennoitsijoina ja puhujina mm. CrazyTownin asiantuntijat, elinkeinoministeri Mika Lintilä, Mikko Kalliola, ja tietysti tutut paikalliset kyvyt tavattavissa ja halattavissa! ;-) Vimpelin uusi kunnanjohtaja Sami Gustafsson mukana paneelikeskustelussa.

OHJELMA:

Osa 1
16.00 Ovet aukeaa, 
tapahtuma alkaa, ilmoittautuminen.

16.15 Petra Pulkkinen, Crazy Town: Uusi työ - Minkälaista on työ tulevaisuudessa?

17.30 Väliaika: (Ilmoittautuminen jatkuu) Ruokaisaa välipalaa, täytekakkua ja kaffetta alà Kultahehku. Täytekakkukahvit tarjoaa 80-vuotta täyttävä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät! 

 

Osa 2 (voit tulla myös vain loppuosaan seminaaria)
18.00 Heikki Risikko, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry

PANEELIKESKUSTELU: Mitä on elinvoima maakunnan reunalla tai pienissä kunnissa? Kenelle sen edistäminen kuuluu?
Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö, Sami Gustafsson, Vimpelin kunta, Susanna Korkiatupa, Vimpelin Yrittäjät ja Kati Pasto, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät

18.30 Mikko Kalliola, Imagolla elinvoimaa! 

n. 19.40 - 20.30, Loppukeskustelua & Yrittäjätreffit

 

Seminaarin järjestämisessä mukana: Elinvoimaa kuntiin -hanke, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry.

 

Ilmoittautumisessa riittää, että ilmoitat sähköpostin, nimesi ja organisaation. Ilmoittautumiset kerätään tarjoiluja varten. Sähköpostiosoitteet kerätään tapahtumasta viestimistä varten, eikä niitä säilytetä tapahtuman jälkeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti