1.4.2017 klo 07:02
Uutinen

Elvis esiintyy heinäkuussa Vimpelissä

Tämä ei ole aprillia! Vimpelin Yrittäjät on kutsunut Elviksen Vimpeliin kesällä. Elvis esiintyy markkinalauantaina 8.7. Saarikentällä.

Vimpelin Yrittäjät ry on kutsunut itse Elviksen* esiintymään kesällä Vimpeliin. Elvis esiintyy 8.7.2017 Vimpelin kesämarkkinoiden yhteydessä illan markkinatansseissa Saarikentällä. Tapahtuman nimi on We love the 50’s. Tapahtuman emäntinä toimivat hehkeät pin up -rouvat Cherry, Betty ja Grace**.
– Nyt saa pukeutua! Laitetaan kellohameet päälle ja tukat tötterölle, kannustaa Cherry.
Idea tapahtumaan lähti siitä, että moneen vuoteen ei ole pidetty kunnon markkinatansseja. Teemaksi halutiin ottaa 50-luku, jotta tanssilattialla nähtäisiin oikeasti isoja helmoja, nostalgiaa ja vanhan ajan lavatanssitunnelmaa. Elvis valikoitui varsin luontevasti tällaisen tapahtuman päätähdeksi ja lupautui oikein mielellään tulemaan Vimpeliin.
Elviksen ”lämppärinä” nähdään aivan upea naistrio Three Decades. Molempiin esiintyjiin pääsee tutustumaan tarkemmin Youtubessa.

Elvis:

Three Decades:

50’s hengessä koko päivä

Myös itse kesämarkkinoille on luvassa 50’s henkistä sisältöä kuten joitakin markkinamyyjiä, 50’s stailausta ja todennäköisesti esiintyjiä.
Tapahtumasta tiedotetaan kevään mittaan lisää ja lisätietoja päivitetään koko ajan tapahtumasivuille ja Vimpelin Yrittäjien Facebook -sivulle. Kannattaa siis seurata tiiviisti yrittäjäyhdistyksen kanavia. Koko päivän ohjelma julkaistaan myöhemmin. Markkinapäivän tiedottaminen aloitetaan myös myöhemmin keväällä.
– Lipunmyynti alkaa ennakkoon 6.5. mutta yrittäjäyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus lunastaa lippuja jäsenhintaan vielä huhtikuun ajan, Betty paljastaa.
– Iltatapahtumaan kannattaa myös jenkkiharrastajien lähteä ajan henkeen sopivalla ajokilla, sillä jenkkiauton kuljettaja aveceineen pääsee sisään veloituksetta, kertoo Grace. Myös autoharrastajille tulee tarkempaa ohjeistusta myöhemmin keväällä.

Yli 30 toimijaa mukana

We love the 50’s -illan järjestelyissä on mukana yli 30 vimpeliläistä yritystä tai yhdistystä. Tapahtuman toisena järjestäjänä toimii Vimpelin Veto. Pääyhteistyökumppaneita ovat K-Market Veto ja Järviseudun Peruna Oy.

Muita yhteistyökumppaneita ovat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu, Lakis, Ruukki ja Vimpelin kunta.
Mukana yhteistyössä ovat myös ​Vimpelin Voima, Voima-Asennus Oy, K-Rauta Pyhälahti, Nelimarkan leipomo, Rahtirollo, Oma Säästöpankki ja Vimpelin Osuuspankki.

Lisäksi tukijoina ovat mukana Jallun Hiekka Oy, Järviseudun Viherrakennus Oy, Kauneustupa Tuija, Koneyrittäjä J. Vesala, Lasse Vanhamäki Oy, Lognet Oy, Loistava sisältötoimisto, Maansiirto Pyhälahti, Nuohoustoimi H. Peltokangas, Parturi-Kampaamo Teija, Plastec, Rakennustyö Timo Uitto Oy, RN Liikenneopetus, Sopupeli Oy, Veljekset Kivipelto Oy, Vimpelin Apteekki, Vimpelin Autotarvike, Vimpelin Listapalvelu, Vimpelin metallityö, Vimpelin Sähkötyö.

– Tapahtuman järjestelyissä olemme jälleen kerran saaneet mahtavan osoituksen Vimpelin yhteisöllisyydestä. On aivan upeaa, että näin moni yritys on lähtenyt mukaan yhteiseen tekemiseen. Myös yhteistyö Vedon kanssa on merkittävää, sillä yksin emme mitenkään pystyisi järjestämään näin suurta tapahtumaa, kiittelevät koko alkukevään tapahtumaa organisoineet ja suunnitelleet Cherry, Betty ja Grace.

* Elvis = Aron and the Cool Company. ARON on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu aidosta ja perinteisestä rock’n rollista, iskelmä-rockista sekä myös viihdemusiikin klassikoista. Erityisesti ARON tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla. Lisätietoja www.aron.fi

** Cherry = Teija Uitto-Kohonen, Betty = Susanna Korkiatupa ja Grace = Ulla Laakso.