Etsi

Yrittäjyys

Vimpelin Yrittäjien syyskuulumisia

Vimpelin Yrittäjät toivottaa kaikille yrittäjille hyvää Yrittäjän päivää 5.9. Päivitetään samalla muutamia syyskuulumisiamme.

Nyt itsenäisyyden juhlavuonna on sata hyvää syytä juhlia yrittäjyyttä. Yrittäjän päivä on valtakunnallinen tapahtumapäivä, jota on vietetty 90-luvun lopulta lähtien, jolloin juhlistetaan yrittäjyyttä. Me Vimpelissä emme kuitenkaan järjestäneet tälle päivälle mitään erityistä juhlallisuutta, koska olemme panostaneet nyt tänä syksynä erityisesti paikalliseen vaikuttamistyöhön. Toki myös välierät saavat nyt monen vimpeliläisen yrittäjänkin täyden huomion – jokainen varmasti toivoo, että tänään olisi muutakin syytä juhlaan kuin yrittäjyys. 

Syys-Säpinöihin on vielä noin kuukausi aikaa – säpinälauantai on 30.9. Useat kauppiaat ovat jo ilmoittautuneet mukaan säpinöille, ja valmistelut ovat kovassa käynnissä.

Kuluvan syksyn aikana ollaan käynnistämässä yrittäjyyskasvatuksen yhteistyötä yhteiskoulun kanssa. Ensimmäinen avaus aiheesta on jo kahden viikon kuluessa. Myös kuntayhteistyötä ollaan kehittämässä uudella tavalla: kehittämistoimikuntaan on nimetty yrittäjäyhdistyksen edustaja ja olemme myös avaamassa uudenlaista elinkeino- ja yrittäjyysnäkökulmaista keskusteluyhteyttä kunnan kanssa syksyn aikana. 

Myöhemmälle syksylle ollaan suunniteltu myös YEL-aiheista jäseniltaa, jonka järjestelyt ovat vielä alkutohinoissaan. Toivottavasti saadaan aikataulut sopimaan ja mukava ilta jäsenille. Taattuun vimpeliläiseen tapaan luvassa ei ole jäykkä tapahtuma, vaikka aihe onkin hyvin asiapitoinen. 

Tänään Vimpeli on sinivalkoinen monesta syystä – Iloista ja juhlavaa Yrittäjän päivää kaikille vimpeliläisille yrittäjille ja kaikille muillekin yrittäjäkollegoille ympäri Suomen!